Nelizabeta. Kreacije za neodvisne, igrive, mladostne in zapeljive ženske

V kreacijah Neli Štrukelj so se sprehodile podjetnica Alma Kochavi …

V petek, 30. novembra 2012 ob 19. uri je bila v Sežani OTVORITEV SHOWROOM-a NELIZABETA. Obiskovalci so si lahko ogledali torbice in dodatke uveljavljene znamke torb in dodatkov I – BAG, priznane modne oblikovalke Neli Štrukelj, dobitnice študentske Prešernove nagrade za multifunkcionalno torbo Smart, ki je bila osnova za nastanek blagovne znamke I-BAG, pod katero nastajajo torbe in torbice, denarnice, drobižnice in modni dodatki. Letos je na Philips Fashion Weeku v Ljubljani premierno predstavila še svojo novo blagovno znamko ženskih oblačil, obutve in dodatkov Nelizabeta.

Vrhunec večera pa je bila modna revija zimske kolekcije in predstavitev nove blagovne znamke oblačil in obutve NELIZABETA, na kateri so se v kreacijah blagovne znamke sprehodile karizmatične, kreativne in samosvoje ženske modna poznavalka in tv-voditeljica Lorella Flego,  modna oblikovalka Davorka Požgan, arhitektka Lorenka Stropnik, podjetnica Alma Kochavi  in fotomodel Alenka Domjanič.
… arhitektka Lorenka Stropnik …
Blagovna znamka Nelizabeta stavi na inovativnost, funkcionalnost in raznovrstnost. Nelizabeta je samosvoja ženska, ki pri izbiri svojih oblačil ne podlega trenutnim modnim smernicam in se zaveda, da je edino, kar je vedno v trendu, sposobnost razmišljati s svojo glavo. Urbana, igriva, mladostna, neodvisna, nepretenciozno zapeljiva, a vendar preprosta. Svoj stil pa začini še z ročno izdelanimi unikatnimi čevlji in torbicami ter svojeglavim karakterjem in karizmo.
… modna oblikovalka Davorka Požgan …
Filozofija blagovne znamke i-bag je oblikovati torbe, ki se ne podrejajo modnim trendom, temveč so kvalitetne in aktualne več sezon. Ženske in moške torbe, torbice, denarnice, žepki za telefone, tablice in prenosnike ter drobižnice so polni domiselnih interpretacij, obvezni spremljevalci urbanih nomadov, ki si dan vedno prilagodijo po svoje. Neli kolekcije oblikuje na podlagi zgodb, konceptov, ki ne zastarajo kot sezonski trendi. Vsaka nova zgodba pripelje do raziskovanja in uporabe različnih tehnik in dodelav pri oblikovanju – rezultat pa je očiten v raznolikih torbah, z močnim konceptualnim in tehnično dovršenim izrazom.
… modna poznavalka in tv voditeljica Lorella Flego …
Vsi izdelki nastajajo v domačem studiu in delavnici po postopkih, ki združujejo izkušnje in ročne spretnosti starih obrtniških mojstrov z uporabo sodobnih tehnologij. Produkcijski prostori so v sklopu razstavnega in bodo na ogled udeležencem dogodka in medijem.
View Gallery 6 Photos