Magnetista. Prevzemite nadzor nad igro privlačnosti!

Oriflame je k svoji paleti dišav dodal še eno parfumsko vodo, ki dokazano privlači.

V septembrskem kataloškem obdobju Oriflame predstavlja najnovejši dodatek paleti dišav, parfumsko vodo Magnetista. Namenjena je ženskam, ki želijo biti opažene in zmagati v igri zapeljevanja. Magnetista znanstveno dokazano pritegne pozornost nasprotnega spola!

Ta resnično očarljiva dišava je posebna kompozicija, ki je bila razvita s prvim trenutkom privlačnosti v mislih. Je klinično preizkušena in ocenjena s strani strokovnjaka za nevroznanost, ki je dokazal njeno učinkovitost.

Psihometrično testiranje in meritve možganskih valov so pokazali pozitiven čustveni odziv na dišavo s strani dveh od treh moških, ki so sodelovali v študiji. Zato je Magnetista prva Oriflamova dišava, za katero je nevroznanost dokazala, da poveča vašo privlačnost.

Magnetista se odpre s svežimi in uglajenimi vrhnjimi notami cveta nerolija, roza popra in črnega ribeza, v njenem srcu pa prevladuje akord pasjonke. Zakaj bi karkoli prepuščali naključju? Prevzemite nadzor nad igro privlačnosti z Magnetisto.

Več informacij o dišavi in še mnogo Oriflamovih izdelkov najdete na povezavi https://si.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?pageNumber=1&catalogue=2019010