Lahkih nog naokrog. Pohodniki, privoščite svojim nogam le najboljše

V Franciji, v srcu Provanse, stoji s soncem obsijan samostan Minimes, ki že od leta 1862 goji tradicijo, ljubezen in strast do aromatičnih zelišč ter sestavin, ki jih daje mati Narava. Vrata samostanov in zavetišč so bila vedno na stežaj odprta popotnikom in romarjem. Izčrpani od dolge poti so si na teh mirnih, spokojnih mestih lahko odpočili in se okrepčali. Sestre klarise, ki so prebivale v samostanu Minimes na jugu Francije, so vselej velikodušno sprejele izčrpane romarje in popotnike. Nudile so jim prenočišče in hrano ter z zdravilnimi recepti oskrbele njihova od poti utrujena stopala in noge. Pohodnikova nega za noge in stopala v sebi nosi tradicijo skrbne nege z zdravilnimi zelišči, o čemer priča gravura na embalaži izdelkov, ki prikazuje izčrpanega popotnika v iskanju zatočišča.  

Pohodnikov balzam za stopala (75 ml; cena: 14,69 evra)
Pohodnikov balzam za stopala Le Couvent des Minimes je negovalna mešanica 9 skrbno izbranih rastlin, ki so že od nekdaj cenjene zaradi svojega izjemnega blagodejnega delovanja.
Pohodnikov balzam za stopala (25 ml; cena: 6,09 evra)
Bogata blažilna formula se hitro in popolnoma vpije ter kožo zmehča, intenzivno nahrani in odpravlja občutek pregretih, utrujenih stopal. Izvirni recept združuje koristne blažilne in hranilne lastnosti številnih naravnih sestavin: olje zdravilne borage, karitejevo maslo in olje grozdnih pešk kožo obnavljajo in vlažijo, zelenka jo mehča, bršljan izboljša mikrocirkulacijo, tapiokin puder zagotavlja zaščito pred drgnjenjem in žulji, izvlečki poprove mete, limone in litseje pa kožo stopal osvežijo in delujejo očiščevalno.
Blažilni fluid za utrujene noge (140 ml; cena: 20,29 evra)
Blažilni fluid za utrujene noge Le Couvent des Minimes vašim nogam prinaša pravo olajšanje in sprostitev. Izvirni recept vsebuje naravne aktivne sestavine, katerih sinergija sprosti noge in nanje deluje izrazito blagodejno: bršljan, listi rdeče trte, cipresa in zelena meta izboljšajo mikrocirkulacijo, olje grozdnih pešk in karitejevo maslo obnavljata in vlažita, tapiokin puder zagotavlja zaščito pred drgnjenjem in žulji, izvlečki poprove mete, limone in litseje pa osvežijo celotne noge vse do stopal. Po Blažilnem fluidu radi posežejo športniki in tisti, ki velik del dneva preživijo na nogah. Njegovo sproščajoče delovanje vas bo še posebej navdušilo v vročih poletnih dneh.
Piling za stopala (140 ml; cena: 15,29 evra)
S Pilingom za stopala Le Couvent des Minimes lahko svojim stopalom zagotovite odlično naravno nego, zasnovano na osnovi učinkovitih aktivnih sestavin. Le Couvent des Minimes je za lepa in negovana stopala ustvaril izvirni recept, ki združuje makova semena, plovec in zdrob iz orehovih luščin za piling učinek, zelenko za mehčanje, karitejevo maslo in olje grozdnih pešk za obnavljanje in vlaženje ter izvleček poprove mete, limone in litseje za osvežitev in očiščevanje.
Izdelki so na voljo na izbranih prodajnih mestih Muller v Sloveniji: Ljubljana – BTC, Čopova ulica, Supernova Rudnik; Maribor – Mesto, Europark; Celje

View Gallery 5 Photos