Ko moda sreča umetnost. Kreacije Art Collection, nemogoče se jim je upreti.

Kreacije z motivi kitajskega umetnika so na volju v trgovinah S. Oliver v Ljubljani in Mariboru …

Kitajska je s svojo zgodovino, pa tudi s kulturo in umetnostjo vir navdiha za modo, zato je zares odlična novica, da so se motivi kitajskega umetnika znašli na kolekciji S.Oliver.

Art Collection S. Oliver so ustvarili tako za ženske kot moške …
Trgovina S. Oliver je na ogled (in tudi na nakup) postavila ekskluzivno kolekcijo, ki je nastala v sodelovanju s priznanim kitajskim slikarjem Qiu Shengxianom. Kolekcijo so v tesnem sodelovanju z umetnikom oblikovali modni oblikovalci znamke S.Oliver, ki so vzeli motive iz njegov slik in jih "predstavili na oblačilih".
Gostje na otvoritvi so bili navdušeni nad lepoto kitajskih motivov, ki so se znašli na oblačilnih kosih, pa tudi na modnih dodatkih. Ali je moda srečala umetnost ali je bilo ravno obratno, sploh ni pomembno. Pomembno je, da je nastalo sodelovanje, iz katerega se je rodila posebna kolekcija Art Collection, tako za ženske kot za moške, dopolnjena še z unikatnimi modnimi dodatki. Vsak kos je pravzaprav umetnost zase. Črna barva kot osnova je idealna tako za vsak dan, kot za posebne priložnosti, močne rdeča, rumena in modra pa dajejo energijo in občutek, da se v kolekciji počutimo preprosto dobro in posebno!
"Art Collection je, tako kot Qiu Shengxianova umetnost, polna detajlov in ekspresivnih motivov. Glavna muza njegovega ustvarjanje je njegova žena in njen motiv lahko vidimo na majicah, topih in tudi torbicah," je  povedala Maja Arsenovič, Country manager S.Oliver.
… Maja in Marko Arsenovič brez katerih ne bi bilo znamke S. Oliver v Sloveniji…
V Sloveniji je kolekcija na voljo le v treh trgovinah – v Ljubljani v Cityparku in v centru mesta na Stritarjevi ulici ter v Mariboru v Europarku. Moški, ki iščejo ekskluzivne modne kose, bodo lahko svoje želje potešili v trgovini na Stritarjevi.
View Gallery 6 Photos