Kako hliniti orgazem – vodič za moške

 A resnica je nekoliko drugačna, zadnja leta odkrivajo znanstveniki.Vse več moških se namreč ubada s težavami na področju spolnosti, ki se gibljejo od tega, da moški za orgazem potrebuje nekoliko več časa, do tega, da do orgazma sploh ne pride. Po nekaterih raziskavah naj bi kar 30 odstotkov moških priznalo, da je vsaj enkrat hlinilo orgazem! Če se boste za to odločili tudi vi, storite to prepričljivo. Ponujamo vam nekaj preprostih napotkov, s katerimi boste poskrbeli, da se vajina noč ne bo končala z zadrego!
Ko orgazem hlinijo ženske …
Je to navadno zato, ker jih moški, s katerim so v postelji, preprosto ne zna dovolj vzburiti, one pa nikakor ne želijo, da bi to ugotovil in bil zaradi tega užaljen.
Tudi pri moških je motivacija zelo podobna – vendar pa je za moške situacija morda še nekoliko težja. Kliše namreč pravi, da moški orgazem doživijo brez težav – torej bi težave na tem področju lahko pomenile, da je z žensko, ki je z njimi v postelji, res nekaj hudo narobe. Seveda to nikakor ni res – kar je tudi razlog, da se moški v takih primerih včasih odločijo, da bodo orgazem hlinili.
Če se boste za to odločili tudi vi, storite to prepričljivo! Ponujamo vam nekaj preprostih napotkov, s katerimi boste poskrbeli, da se vajina noč ne bo končala z zadrego …
Korak 1: Pripravite se na hlinjenje orgazma
Da bi uspešno hlinili orgazem, je zelo pomembno, da med seksom nosite kondom. Seveda lahko orgazem hlinite tudi brez kondoma, vendar je to precej bolj zapleteno in precej več možnosti je, da vam nastop spodleti. Nataknite torej kondom in dodajte varnemu seksu še dodatno prednost!
Korak 2: Ne pretiravajte
Če boste pretiravali, boste zagotovo pritegnili preveč pozornosti, vzbudili sum in tako uničili prizor. Vaš hlinjen orgazem mora biti čim bolj podoben dejanskemu – ne pretiravajte torej z glasnimi kriki, čudnimi izrazi na obrazu, pretiranim mahanjem in opletanjem z rokami ali drugimi aktivnostmi, ki jih med dejanskim orgazmom navadno ne izvajate.
Korak 3: Izognite se pogledu v oči
Pogled v oči ni najboljša ideja za hlinjenje orgazma, prehitro se boste izdali. Izraz, ki se na vašem obrazu nariše ob orgazmu, boste namreč težko zaigrali – sploh, ker svojega najverjetneje še niste imeli priložnosti videti! Če je vaša spremljevalka v postelji v vašem življenju že dalj časa, bo verjetno zelo hitro ugotovila, da nekaj ni povsem v redu. Izberite torej položaj, pri katerem imate obraz lahko obrnjen stran od nje – tako boste najlažje in najbolj uspešno hlinili orgazem.
Korak 4: Hitro se znebite kondoma
Ko bo vaš "orgazem" končan, kondom kar se da hitro odstranite, zavijte v papirnat robček in vrzite v najbližji koš za smeti. Malo verjetno je, da bo vaše dekle dejansko kopalo po smeteh, da bi preverilo, ali ste res doživeli orgazem, kajne?
Korak 5: Previdno tudi po navideznem orgazmu
Kaj navadno naredite takoj po orgazmu? Točno to morate storiti tudi po navideznem orgazmu!Če se navadno prevalite na svojo stran postelje in zaspite, storite to, če svojo izbranko navadno še malo ljubkujete, tudi tokrat ne pozabite na drobne pozornosti. Sedaj resnično ni pravi čas, da zaidete stran od običajne rutine in vzbudite sum.
Korak 6: Ne pozabite na pravo stvar
Verjetno se strinjamo, da se zgornji vodič uporablja le v res ekstremnih primerih; ko ste zaradi utrujenosti, stresa ali posledic zdravil preprosto v preslabem stanju, da bi doživeli orgazem, nikakor pa ne želite zadrege pred svojo izbranko, ki bi se zaradi tovrstnega pripetljaja lahko še zelo dolgo počutila zelo slabo.
Drugič morda raje poskrbite, da se sploh ne znajdete v tovrstni situaciji: če ste preutrujeni ali morda preveč pijani, da bi doživeli orgazem, se seksu raje odpovejte. Raje si odpočijte – tako boste kmalu spet v stari formi in boste brez težav doživljali še večje in še močnejše orgazme. Prave, seveda!
www.dormeo.net