Iskrivo in poživljajoče citronkino dišavno doživetje za poletje

Citronka je grmiček, ki že od nekdaj raste v Sredozemlju in prebivalci južne Francije to rastlino zelo dobro poznajo. Ko s citronkinih polj, ki jih poljublja jutranja rosa, zadehti poživljajoča citrusna dišava, globoko vdihnite in uživajte v vsej njeni slastni svežini. Izvleček citronke iz Provanse je tako čist in preprost, a hkrati prefinjeno eleganten. Njegova svežina je nekaj najbolj naravnega na tem svetu … Ta osvežujoča dišava je srčika L’occitanovih dišav in negovalnih izdelkov s citronko, ki sijejo in prekipevajo od življenja ter poživljajo telo in duha. Svež poletni vetrič bo v L’occitane prinesel nove dišave in negovalne izdelke, obogatene z izvlečkom organske citronke iz Provanse. Njihove embalaže krasi podoba citronkinega lista, ki pripoveduje zgodbo o novem popotovanju po Provansi … Novosti v kolekciji Citronka bodo v trgovinah L’occitane na voljo od 18. julija 2013

Eau de Toilette Verveine – citronka, 100 ml eine – citronka; 100 ml (47,70 evra), 20 ml (20,30 evra)
Iskriva dišava, katere poživljajoča svežina vas bo naravnost uročila … Med vsemi aromatičnimi zelišči, ki rastejo ob stezicah Provanse, vaše čute z limonsko svežino popolnoma poživi prav ‘čarobna zel’ – citronka. Ko so v času žetve košare polne pravkar obranih citronkinih listov, njena značilna citrusna aroma preplavi tržnice Provanse. L’occitanova kultna Eau de Toilette Verveine – Citronka, obogatena z izvlečkom organske citronke iz Provanse, je iskriva dišava z univerzalno, popolno svežino, ki navduši tako ženske kot moške. Priročna steklenička vas lahko spremlja prav povsod. Kadarkoli si zaželite poživljajoče svežine, razpršite to iskrivo dišavo na pulzne točke telesa (vrat, dekolte, zapestja), za podaljšano obstojnost dišave pa toaletno vodico razpršite po nanosu Citronkinega mleka za telo.
Poletna dišava Citronka s citrusi, 50 ml, omejena izdaja (27,50 evra)
Sadna citrusna svežina za poživljajoče poletno razvajanje … L’occitanova poletna dišava Citronka s citrusi, obogatena z izvlečkom organske citronke iz Provanse ter z eteričnima oljema grenivke in limone iz Italije, poživi in odišavi telo s sadno, dražestno citrusno dišavo. Njena lahkotna svežina, ki očara tako ženske kot moške, ustvari prijeten, osvežujoč in hladilen občutek, zato je odlična za osvežitev po prhanju ali kopeli v vročih poletnih dneh. Priročna steklenička naj bo vaš stalni poletni spremljevalec – razvajajte se brez skromnosti!
Eau de Toilette Verveine Menthe – Citronka z meto, 100 ml, omejena izdaja (44,70 evra)
Poživite svoj dan z dišavo, polno poživljajoče citrusne svežine … L’occitanova intenzivno osvežilna poletna dišava zanjo in zanj Eau de Toilette Verveine Menthe– Citronka z meto združuje poživljajoče citrusne note izvlečka organske citronke iz Provanse in aromatično svežino metinega eteričnega olja. Kadarkoli si zaželite poživljajoče svežine, razpršite to iskrivo dišavo na pulzne točke telesa (vrat, dekolte, zapestja), za podaljšano obstojnost dišave pa toaletno vodico razpršite po nanosu Citronkinega mleka za telo.
Citronkina peneča kopel, 500 ml (20,30 evra)
Citronkina peneča kopel iz L’occitana, obogatena z izvlečkom organske citronke iz Provanse, vašo kožo razvaja s svežino in jo ovije v iskrive citrusne note. Potopite se v trenutke popolne sprostitve s Citronko iz L’occitana …
Citronkin gel za prhanje, 250 ml (14,20 evra) in 75 ml (5,60 evra),
Da bo prhanje v vročih poletnih dneh zares poživljajoče, je L’occitane razvil osvežilen citronkin gel za prhanje, ki je obogaten z izvlečkom organske citronke iz Provanse. Iskrivo svež gel dan za dnem nežno in brez izsuševanja čisti kožo ter jo odišavi s svežo citrusno svežino.
Piling gel za prhanje Citronka z meto, 200 ml, omejena izdaja (14,70 evra)
Piling gel za prhanje Citronka z meto iz L’occitanoa vsebuje delce limonine lupinice, ki nežno očistijo kožo ter učinkovito odstranjujejo odmrle kožne celice. Nežen gel, obogaten z metinim eteričnim oljem in izvlečkom organske citronke iz Provanse, kožo dan za dnem neguje ter jo prefinjeno odišavi s svežo in aromatično dišavo citronke.
Citronkina čistilna sol za telo, 400 g (31,50 evra)
Citronkina čistilna sol za telo iz L’occitana je učinkovit piling, ki vsebuje sol iz Sredozemskega morja, hranilna olja mandljev, mareličnih jedrc in grozdnih pešk ter izvleček organske citronke iz Provanse. Negovalna formula učinkovito odstrani odmrle kožne celice, poživlja mikrocirkulacijo in deluje osvežilno. Koža je po uporabi mehka in svilnato gladka ter prefinjeno odišavljena z iskrivimi citrusnimi notami.
Citronkino mleko za telo, 250 ml (22,90 evra) in 75 ml 88,10 evra)
Poleti koža potrebuje skrbno vlažilno in hranilno nego, pa tudi osvežitev, zato je L’occitane zasnoval Citronkino mleko za telo. Prefinjeno odišavljena negovalna formula je obogatena z izvlečkom organske citronke iz Provanse in blažilnim oljem grozdnih pešk. Lahka, nemastna sestava nemudoma navlaži, nahrani in zmehča kožo ter jo prefinjeno odišavi. Mleko uporabljajte vsak dan po prhanju ali kopeli. Za kar najbolj gladko in mehko kožo pod prho najprej uporabite Milo s citronkinimi listi, ki kožo poživi in odstrani odmrle celice, po nanosu Citronkinega mleka pa se razvajajte z Eau de Toilette Verveine – Citronka, ki vas bo odela v dolgotrajno in obstojno svežino.
Hladilni gel za telo Citronka z meto, 250 ml, omejena izdaja (22,90 evra)

L’occitane je za pomiritev in osvežitev kože v vročih poletnih dneh ustvaril Hladilni gel Citronka z meto, ki vsebuje metino eterično olje in izvleček organske citronke iz Provanse. Učinkovita negovalna formula je obogatena z naravnimi osvežujočimi sestavinami, ki v trenutku poživijo kožo in jo prefinjeno odišavijo.
Citronkina osvežilna meglica, 100 ml, omejena izdaja (14,20 evra)
Brezalkoholna Citronkina osvežilna meglica iz L’occitana vsebuje naravni izvleček mete in izvleček organske citronke, ki intenzivno navlažita in osvežita kožo. Meglico razpršite na obraz, telo ali lase, kadarkoli si zaželite takojšnje osvežitve.
Citronkino tekoče milo za roke, 300 ml (12,70 evra)
Naj umivanje rok postane pravo doživetje svežine! L’occitanovo citronkino tekoče milo za roke je obogateno z izvlečkom organske citronke iz Provanse. Sveža in iskriva negovalna formula nežno očisti in osveži roke ter jih odišavi s prefinjeno citrusno dišavo.
%x19%
Svežina rok je v poletni vročini neprecenljiva, zato je L’occitane zasnoval izjemno osvežilen citronkin losjon za roke. Negovalna formula, obogatena z izvlečkom organske citronke iz Provanse in blažilnim oljem grozdnih pešk, nemudoma navlaži, nahrani in zmehča kožo rok ter jo odišavi s svežo, prefinjeno citrusno dišavo.
Citronkin osvežilni kremni gel za roke, 75 ml (15,80 evra
L’occitane je z mislijo na vroče poletne dni, ko koža hrepeni po osvežitvi, zasnoval citronkin osvežilni kremni gel za roke. Sveža negovalna formula z izvlečkom organske citronke iz Provanse nemudoma navlaži in osveži kožo rok ter jo odišavi s prefinjenim citrusnim dotikom. Lahka kremna sestava je obogatena z očiščevalnima eteričnima oljema mete in timijana ter tapiokinim pudrom, kar daje tudi potnim dlanem prijeten suh občutek in svežino.
Citronkini osvežilni robčki (6,10 evra)
Citronkini osvežilni robčki iz L’occitana so poleti nepogrešljivi v vsaki toaletni torbici. 100-odstotno razgradljivi robčki v priročni embalaži, ki je lahko z vami vedno in povsod, vašo kožo nežno, a učinkovito očistijo in jo osvežijo. Po uporabi je koža prefinjeno odišavljena svežo dišavo citronke.
Citronkina dišavna sveča, 100 g (19,80 evra)
L’occitane je ustvaril Citronkino dišavno svečo, da bi proslavil poletje – čas, ko v Sredozemlju pobirajo liste citronke, ki je še posebej cenjena zaradi svoje čistosti in moči. Vdihnite osvežilno, iskrivo in limonasto dišavo, kakršno razširja pravkar nabrana citronka na provansalskih tržnicah. Sveča v elegantni stekleni posodici nežno odišavi prostor ter ustvarja prijetno ozračje dobrega počutja v vašem domu približno 20 ur.
Prodajna mesta L’occitane: Ljubljana: Mestni trg 7, NS Citypark, Mercator Center Šiška, Nama, Maxi; Bled: Cesta svobode 10; Maribor: NS Europark, Gosposka ulica 11; Novo mesto: Glavni trg 13, NS Qlandia;Celje: NS Citycenter; Koper: Čevljarska ulica 35; Portorož: Obala 20; Nova Gorica: NS Qlandia; spletna trgovina: www.loccitane.si

View Gallery 16 Photos