Dva nova božanska izdelka

Božanska krema Immortelle, 50 ml je nova, izjemna in popolna krema proti staranju.

Božanski serum Immortelle, 30 ml pomaga zmanjševati znake staranja in vas prepušča brezskrbnemu minevanju časa!
Božanska kombinacija ultra-učinkovite koncentracije organskih eteričnih olj immortelle in mirte zagotavlja popolno obnavljalno nego in ohranja mladostni videz kože. Nanesite zjutraj in zvečer na čist obraz in vrat, samostojno ali pred uporabo Božanske kreme. Ne nanašajte okrog oči.
Cena: 81,00 €

Božanski serum Immortelle
Božanski serum za oči Immortelle, 15 ml pomaga delovati proti znakom staranja in izboljša kožo okrog oči. Božanska kombinacija ultra-učinkovite koncentracije organskih eteričnih olj immortelle in mirte zagotavlja popolno obnavljalno nego in ohranja mladostni videz kože.
Negovalna formula, obogatena z ajdinim voskom in izvlečkom jesenovega lubja, pomaga delovati proti temnim kolobarjem, zabuhlosti in utrujenem videzu. Rastlinska olja, bogata z omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami, kožo globinsko nahranijo in ji povrnejo udobje.
Nanesite zjutraj in zvečer z nežnim trepljanjem na področje okrog oči, nežno razmažite od notranjega proti zunanjemu kotičku očesa.
Cena: 50,00 €
Božanski serum Immortelle za oči
ŽE OBSTOJEČI BOŽANSKI IZDELEK
Božanska krema Immortelle, 50 ml je nova, izjemna in popolna krema proti staranju. V korziški pokrajini je L’OCCITANE odkril zaklada immortelle/suhocvetnice in mirte z izjemno močjo dolgoživosti in obnavljanja. Sedaj ju je združil v BOŽANSKI, obnavljalni kremi – čistemu eliksirju za kožo, ki izžareva mladost. Izjemna krema, ki združuje učinkovitost in užitek, predstavlja popolno obnavljalno nego, poveča sijaj, poenoti polt in zagotavlja ciljno delovanje na pigmentne madeže. Ta razkošno bogata in neskončno lahka krema nudi prvovrstno hranilno nego, hkrati pa pričara edinstveno čutno doživetje.
Cena: 80,00 €
Božanska krema Immortelle
V korziški pokrajini je L’OCCITANE odkril zaklada immortelle/suhocvetnice in mirte z izjemno močjo dolgoživosti in obnavljanja.
View Gallery 5 Photos