Direktno iz Provanse. Komplet novih dišav

V očarljivem mestecu Grasse, ki že stoletja slovi kot svetovna prestolnica parfumske umetnosti, se je rodila L’OCCITANOVA nova zbirka štirih edinstvenih dišavnih sozvočij LA COLLECTION DE GRASSE, ki v čudovite harmonije združuje dragocene dišavne esence iz bližnjih in daljnih dežel.

Ekipa L’OCCITANA Slovenija je sredi Ljubljane pričarala pravi dišavni vrt, kakršnim smo lahko priča v znamenitem Grassu, in razrila tančico skrivnosti štirih novih dišavnih kombinacij, ki so delo priznane mojstrice in kreatorke parfumov iz Grassa Karine Dubreuil. Karine Dubreuil je za L’OCCITANEs skrbnim izborom najžlahtnejših naravnih sestavin z različnih koncev sveta ustvarila popolne dišave – tako čiste in enostavne, a nadvse prefinjene.
L’OCCITANOVA novakolekcija LA COLLECTION DE GRASSE je poklon parfumski tradiciji mesta Grasse in potrjuje sloves L’OCCITANA kot vrhunskega parfumerja iz Provanse. Z novimi dišavami in parfumskimi negovalnimi izdelki boste lahko vaše čute razvajali že od 9. maja dalje, ko bo kolekcija tudi uradno lansirana v trgovinah L’OCCITANE.  
Prodajna mesta L’OCCITANE
LJUBLJANA: Mestni trg 7, NS Citypark, Mercator Center Šiška, Nama, Maxi
BLED: Cesta svobode 10; MARIBOR: NS Europark, Gosposka ulica 11
NOVO MESTO: Glavni trg 13, NS Qlandia; CELJE: NS Citycenter
KOPER: Čevljarska ulica 35; PORTOROŽ: Obala 20; NOVA GORICA:NS Qlandia
SPLETNA TRGOVINA
www.loccitane.si

View Gallery 5 Photos