Češnjevi cvetovi, nežni metuljčki … Prehitite pomlad z izdelki L’Occitane

"Ko v Luberonu zapiha prvi pomladni vetrič, se mila češnjeva drevesa odenejo v prefinjeno tančico nežnih, deviško belih cvetov. Razposajena sapica brezskrbno boža veje, odete v belo čipko, drhteče ob dotiku zgodnje pomladi. Čudoviti metulji se združeni v mavrico barv zapeljivo spogledujejo z očarljivimi cvetovi, kot bi jih vabili na ples. V deželo so prišli vedri, s soncem obsijani dnevi. Mladenke se v objemu dehtečih sadnih dreves predajajo sanjarjenju o sočnih češnjah in sladki zaljubljenosti.

Kakor se iz svilenih bub izvijejo nežni metulji, bodo češnjeva drevesa vsak čas obrodila sočne rdeče sadeže in se nasmehnila vročemu poletju … Toda še preden pride poletje, mora L’Occitane ujeti čutno milino češnjevih cvetov, ki jo nosi lahna pomladanska sapica, in jo spremeniti v prefinjeno cvetno-sadno dišavo, svežo kot razposajena pomlad …," sporočajo iz L’Occitana, kjer so za letošnjo pomlad za vas pripravili mavrično paleto dišavnih in negovalnih izdelkov.
Eau de Toilette Cerisier aux Papillons – Pomladanska češnja. V novi L’Occitanovi toaletni vodici je ujeta vsa svežina češnjevih cvetov, ki prve pomladne dni zadehtijo v provansalskih sadovnjakih in v svoja nedra privabljajo nežne metulje. Dišava, ki se vas najprej dotakne s sadnimi notami mandarine in črnega ribeza, vabi v svoje cvetno srce iz cvetov češnje in magnolije, s pridihom maska in lesnih not. Vsebuje izvleček višnje iz regije Luberon, Provansa. Naj vas očara barvit šopek cvetnih, spomladanskih dišavnih poljubov … Da bo dišava obstala še dlje, po prhanju na telo najprej nanesite Vlažilni gel za žametno kožo iz kolekcije, nato darežljivo razpršite toaletno vodico po vratu, dekolteju in zapestjih. Vaša koža bo prefinjeno odišavljena s svežo cvetno dišavo, lahkotno kot frfotanje pomladnih metuljev.
Cena za 50 ml stkleničko omamne dišave je 32 evrov.
Lesketajoči gel za prhanje Pomladanska češnja za kožo. L’Occitanov novi Lesketajoči gel za prhanje vsebuje izvleček višnje iz regije Luberon v Provansi in fine svetlikajoče delce, ki se lesketajo prefinjeno kot metuljeva krila. Čistilna formula z nežno peno dan za dnem očisti vašo kožo in jo vedno znova ovije v cvetno-sadno dišavo, svežo kot pomlad.
Cena za 250 ml gela je 13,50 evra, za 75 ml pa 5 evrov.
Vlažilni gel za žametno kožo Pomladanska češnja naredi vašo kožo žametno mehko in nežno kot metuljeva krila ter telo ovije v prefinjeno cvetno-sadno dišavo češnjevih cvetov. Nežna negovalna formula, zasnovana z vlažilnim karitejevim maslom, nemudoma prodre v povrhnjico ter koži povrne prožnost in žametno mehkobo. Vsebuje izvleček višnje iz regije Luberon, Provansa. L’Occitanov nasvet: Po prhanju nanesite na osušeno kožo. Vlažilni gel je odlična podlaga za nanos toaletne vodice iz kolekcije, saj bo dišava intenzivnejša in še bolj obstojna.
Cena za 250 ml je 22 evrov, za 75 ml pa 8 evrov.
Krema za roke Pomladanska češnja – izvirna negovalna formula nove L’Occitanove kreme za roke z vlažilnim karitejevim maslom ima lahko in zračno teksturo, ki kožo nemudoma navlaži, nahrani in mehča. Vsebuje izvleček višnje iz regije Luberon, Provansa in dišavo, ki prefinjeno odišavi vaše roke s svežimi in cvetnimi notami. Kremo nanesite vsakokrat, ko vaše roke potrebujejo vlaženje in sproščenost. Embalaža priročne velikosti vas lahko spremlja prav povsod.
Cena za 30 ml je 7,50 evra
Toaletno milo Pomladanska češnja – novo L’Occitanovo toaletno milo, obogateno z izvlečkom višnje iz regije Luberon, Provansa, je odlično za nego rok in telesa. Rastlinska čistilna osnova kar najnežneje očisti vašo kožo in jo prefinjeno odišavi s cvetno-sadno dišavo. Nežna rožnata barva in oblika metulja spominjata na pomad v Provansi, ko nešteto metuljev frfota med prefinjenimi češnjevimi cvetovi. Milo je lahko odličen dodatek darilu, saj prinese dotik pomladi, kadarkoli ga podarite …
Cena za 50 gramov mila je 3,50 evra.
Prodajna mesta L’OCCITANE: LJUBLJANA: Mestni trg 7, NS Citypark, Mercator Center Šiška, Nama, Maxi; BLED: Cesta svobode 10; MARIBOR: NS Europark, Gosposka ulica 11; NOVO MESTO: Glavni trg 13, NS Qlandia; CELJE: NS Citycenter; KOPER: Čevljarska ulica 35; PORTOROŽ: Obala 20; NOVA GORICA: NS Qlandia; SPLETNA TRGOVINA www.loccitane.si

View Gallery 8 Photos