Bodite hudomušne in svobodne v izražanju. Izberite Petite Jolie

V Slovenijo je prišla brazilska blagovna znamka Petite Jolie, s katero sodeluje Modiana. Petite Jolie je mladostna in namenjena vsem ženskam, ki se počutijo svobodne v izražanju, so hudomušne, imajo rade udobje  …

Petite Jolie je brazilska modna znamka, ki predstavlja življenjski slog mladih žensk v svetu, v katerem urbano in naravno, globalno in lokalno, organsko in tehnološko, živijo skupaj. Znamka je prepoznavna po svoji mednarodni kvaliteti in domiselnem dizajnu.
Kolekcija Petite Jolie ponuja številne modele sandalov, japonk, balerink, šporntih copat, škornjev, torb in ostalih modnih dodatkov, ki bodo navdušili prave ljubiteljice modnih trendov. Obuvala vas bodo presenetila s čarobnim vonjem tutti frutti gumijastih bonbonov.
Petite Jolie je bil l. 2009 na tržišču predstavljen kot eden izmed najuspešnejših projektov brazilskega multinacionalnega podjetja Anige, ki je ekskluzivni proizvajalec znanih svetovnih modnih znamk Nike, Miezko in Clarks za Brazilijo in celotno Južno Ameriko. Nenehno rastočo znamko trenutno lahko najdemo na več kot 7000 prodajnih mestih po svetu.
… na predstavitvi je bila tudi blogerka Ajda Sitar.
Misija Petite Jolie je vnašanje čim večjih inspiracij, barv in zabave v svet kupcev. Kot pravijo: "Mi nimamo kupcev, mi imamo oboževalke, mi imamo prijateljice!"
… Jerneja Jager, izvršna direktorica Modiane, je v Slovenijo pripeljala simpatična obuvala iz Brazilije …

Ekskluzivno v Sloveniji se blagovna znamka Petite Jolie prodaja v ljubljanski blagovnici Maxi, Modni hiši Maribor, Modiani Celje, Modiani Šiška, Modiani Vič, Modiani Portorož, Modiani Koper, Modiani Bršljin Novo mesto in Modiani Rogaška slatina.
… Jerneja Jager, izvršna direktorica Modiane, Hildo Maus, Petite Jolie, Andrea de Maura L. Koči, Petite Jolie, Katja Mihelič, direktorica Maxija, Mojca Briščik, pom. izvršne direktorice Modiane …
View Gallery 7 Photos