Blinkanje je in. Dovolite si biti drzni. Izberite svoj stil in okus

Magistrat International, vodilni prodajalec oblačil in vodilni distributer prehrambenih blagovnih znamk v Sloveniji, predstavlja nove bonbone Blink, ki so kombinacija odličnega stila in še boljšega okusa.

Claus Byrum (solastnik in direktor Blink; na sliki skrajno levo), Helena Draškovič (direktorica Magistrat International), Jožica Brcar (komercialna direktorica Magistrat International) Adam Bartoszewski (predstavnik Blink).
Blink je blagovna znamka, ki slovi po edinstvenem in inovativnem oblikovanju ter embalaži in na slovenskem trgu predstavlja "kolekcijo" osvežilnih bonbonov v 4 okusih. Vsak okus je na voljo v štirih različnih vzorcih.
… Blinka tudi Kataya …
Elegantne pločevinaste škatlice z bleščečim kamnom so žepne velikosti in so v treh letih doživele uspeh. Od leta 2010 so bili Blinkovi bonboni lansirani v 40 držav in v minulem letu so mladi po vsem svetu kupili dvajset milijonov škatlic.
… Tjaša Kokalj s komercialno direktorico Emporiuma Jožico Brcar …
Magistrat International,  vodilni slovenski distributer prehrambenih blagovnih znamk, in dansko podjetje Conzept International s sedežem v Kopenhagnu, sta sklenila dogovor o trženju bonbonov Blink v Sloveniji.
… Hermina Kovačič (na sliki levo), Claus Byrum in Jožica Brcar …
… Regina Kogoj in Dada Jerovšek.
View Gallery 6 Photos