5 posebnih valentinovih daril

Se strinjate z nami, da so drage bonboniere in šopi vrtnic povsem odveč? Kar je resnično pomembno je, da svojim najdražjim izkažete svojo ljubezen. In kaj ko bi jo letos izkazali na prav poseben način? Za vas smo pripravili 5 odličnih idej za valentinova darila, ki so izvirne, pozorne, predvsem pa so nekaj posebnega …
Darilo #1: Vzglavnik za kakovosten spanec
Vzglavnik je tisti kos posteljne opreme, ki se najbolj hitro izrabi. Vsako noč ga prepotimo, vse preredko ga operemo, kmalu se poleži in postane raj za pršice in mikrobe. Za naš vrat pa prava mučilna naprava. Vzglavnik bi bilo potrebno zamenjati vsakih 5 let, vendar, ali to res storimo? Prav zato je vzglavnik več kot odlično darilo za vašo valentino oz. valentina.Ne veš kakšen vzglavnik izbrati? Ko ležimo, mora biti naš vrat zravnan vzporedno s spalno podlago. Tega zaradi oblin našega telesa ni enostavno doseči, vendar so temu zelo natančno prilagojeni anatomski vzglavniki. Njihova oblika ohranja vrat v pravilni drži, ne glede na to, v katerem položaju spimo. Odličen material zanje je Ecocell®, to je čvrsta in nadvse prilagodljiva pena. Pogosto jo v vzglavniku obdaja še plast spominske pene kot mehke podlage za obraz. Tudi najboljše med klasičnimi vzglavniki je zdaj že mogoče prilagajati osebnim potrebam po višini in mehkobi. Polnilo je iz njih mogoče poljubno jemati in ga spet dodajati vanj, tako da lahko preučimo na podlagi izkušenj, kaj nam najbolj ustreza, ali pa svoje navade spreminjamo in jim zadostimo z enim in istim vzglavnikom.
Darilo #2: Topla odeja za mrzle noči
V teh mrzlih dneh bo topla prešita odeja. še kako razveselila vašo izbranko oz. izbranca, saj ga bo topla odeja prijetno grela in ob tem tudi spomnila na vas. Najbolj preudarno boste ravnali, če se boste odločili  za tiste odeje, ki ponujajo rešitev »dvoje v enem« – npr. dve odeji, speti skupaj, od katerih je ena debelejša in namenjena hladnim mesecem, druga pa tanjša in namenjena toplejšim. Tako bo odeja uporabna skozi celo leto.
Darilo #3: Za vaša razvajanja …
Če si želite, da bo vaše darilo zares nenavadno, svoji boljši polovici podarite kopalni plašč, ki jo oz. ga bo navdušil s prestižnim leskom svile in mehkobo kašmirja.
Darilo #4: Za prijetno vzdušje v kopalnici …
Prav tako so lahko odlično darilo barvno privlačne brisače za roke in telo, ki nežno razvajajo kožo po tuširanju, poleg tega pa bodo še popestrile vašo kopalnico.
Darilo #5: Dekorativni izdelki za poživitev doma
Presenečenje, ki bo očaralo vašega partnerja oz. partnerico je zagotovo privlačen  dekorativni set ali  dekorativna odeja, s katero se bo razvajal/a ob gledanju televizije, branju knjig, delom za računalnikom, popoldanskem dremežu ali kar tako.
Poleg udobja in topline pa dekorativni izdelki nudijo tudi elegantno popestritev vašega doma.
www.dormeo.si