22. april svetovni dan zemlje

Dan zemlje in Melvita

Ob tem dnevu posamezniki in številne okoljevarstvene organizacije pripravljajo najrazličnejše projekte, dogodke in prireditve, s katerimi želijo opozoriti na ranljivost in enkratnost planeta, na katerem živimo. Prispevajte k lepoti našega planeta tudi vi, pa ne samo na ta dan …
Naj skrb za okolje postane vaš način življenja. Naj postane vaša vrednota.

Z UPORABO ORGANSKE KOZMETIKE SKRBITE ZA LEPOTO SVOJEGA TELESA IN NAŠ PLANET
Izdelki Melvita ne vsebujejo parabenov, sintetičnih dišav ali barvil, izdelkov petrokemičnega izvora, parafina in silikona. Sestavljajo jih številni naravni izvlečki, katerih učinkovitost je bila dokazana s preizkusi v dermatoloških laboratorijih. Vaše telo bodo negovali povsem naravno, ko jih boste uporabljali, pa boste uživali ob gladkih teksturah ter omamnih, a naravnih in nevsiljivih dišavah teh izdelkov.
Z uporabo izdelkov Melvita boste pomembno prispevali tudi k varovanju okolja in ohranjanju našega čudovitega planeta, saj je Melvita zavezana zaščiti okolja, tako pri proizvodnji svojih izdelkov, kot tudi pri njihovi uporabi:
Melvitini izdelki vsebujejo več kot 600 različnih naravnih sestavin iz vsega sveta, večinoma pridobljenih z organskim poljedelstvom, kar prispeva k ohranjanju biološke raznolikosti.
Rastline, uporabljene v Melvitinih izdelkih, so požete in nabrane tako, da to ne vpliva negativno na okolje.
Melvita ne uporablja ogroženih rastlinskih vrst ter ne spodbuja krčenja gozdov in škodljivega izkoriščanja naravnih virov.
Melvita pri proizvodnji uporablja najboljši in najvarnejši sistem ravnanja z odpadnimi vodami.
Melvitini izdelki niso preizkušeni na živalih.
Embalaža teh izdelkov se lahko reciklira.
Obiščite nas: v Ljubljani (Stari trg 18), v Mariboru (NS Europark) in na spletni strani: www.melvita.si
Z MELVITO POMAGAJTE ZAVAROVATI SLOVENSKE ČEBELE!
Čebele so varuhinje narave in njihovo izumiranje je znak za pretečo ekološko katastrofo. Skupaj podprimo projekt KRILCA – DARILA S ČAROBNO MOČJO – Zadovoljno brenčanje, na spletni strani www.krilca.si/darila
Obdarujmo izvirno in podarimo denar za dober namen!
View Gallery 5 Photos