Zadnja oddaja Parade plesa v sezoni. Reportaža z državnega v kombinaciji.

Naja Dolenc je tokrat točila solze sreče. (Foto: Državc 2015)

V zadnji oddaji Parade plesa v letošnji sezoni si oglejte reportažo z državnega prvenstva v kombinaciji desetih plesov, ki se je odvijalo prejšnji četrtek, 25. junija 2015, v športni dvorani v Medvodah.

Državno prvenstvo se je odvijalo v športni dvorani v Medvodah. (Foto: Marko Mesec)
Dobili smo sedem novih državnih prvakov, nekateri pa so naslov seveda obranili. Poleg prvakov so prvenstvo pokomentirali tudi organizatorica Janja Pušl, ki je s svojim klubom Bolero pripravila res odlično organizirano tekmovanje.
Vesela in zadovoljna organizatorja Janja Pušl in Zoran Kljun. (Foto: Državc 2015)
Plesni sodnik Fredi Novak je v svojem značilnem slogu brez dlake na jeziku povedal, zakaj so plesalci v mlajših kategorijah slabi in zakaj mu ni všeč ples para Miha Vodičar in Nadija Bičkova. Nadija je pojasnila, zakaj si je omislila menedžerko.
Zmagovalca med pionirji Vid Šteinfielser in Brina Paulina Dežman. (Foto: Marko Mesec)
Naja Dolenc je tokrat jokala od sreče, Matej Krajcer pa je povedal, zakaj Ana Mesec in Jure Bergant nista zmagala med starejšimi mladinci. Pogled na enaintridesetletno kariero je strnil plesalec Andrej Škufca. Reportažo si lahko premierno ogledate v soboto, 4. 7., ob 11.25 na TV 3 Medias. Ponovitvi pa v torek, 7. 7., ob 8.30 in v petek, 9. 7., ob 2.15. Naša ekipa se tudi odpravlja na dopust, zato smo vam vsako soboto ob 11.30 in vsak torek ob 8.30 pripravili ponovitve oddaj aktualne sezone. 12. septembra pa nas ponovno glejte, ko bomo startali z reportažo o novozelandski plesni sceni.
Fredi Novak je komentiral dogajanje na parketu za našo oddajo. (Foto: Marko Mesec)
View Gallery 5 Photos