Tatjana Lahvinovič in Zoran Plohl zmagala v Angliji

Please select a featured image for your post

Zoran Plohl in Tatjana Lahvinovič, par, ki pleše za Hrvaško, sta osvojila prvo mesto na včerajšnjem tekmovanju v angleškem Bournemouthu v kategoriji latinskoameriških plesov. Tatjana je nastopila v obleki kožne barve, posuti s kristali Swarovski v vrednosti več tisoč evrov, in je menda blestela na parketu. Drugo mesto si je priplesal slovenski par Jurij Batagelj in Jagoda Štrukelj.

Tekmovanja pa so zaključili tudi v kategoriji vzhajajočih zvezd v latinskoameriških plesih, kjer sta četrto mesto dosegla Klemen Prašnikar in Aleksandra Averkijeva, ki bo danes bodrila svojega fanta Andreja Škufco, ki bo nastopil med profesionalci. Med vzhajajočimi zvezdami profesionalcev v latinskoameriških plesih sta bila trinajsta Anastasia Novožilova, nekdanja soplesalka Miše Cigoja in svetovna prvakinja v kombinaciji, s svojim soplesalcem in življenjskim sopotnikom Aleksejem Zakharinom.

Izjave nastopajočih plesalcev še čakamo, saj se je tekmovanje zavleklo do poznih večernih ur.
Danes pa bosta po letu in pol premora spet tekmovala Matej Krajcer in Iwona Golczak, tudi kot klubska konkurenta že omenjenemu Andreju Škufci in Melindi Torokgyorgyi. Med profesionalci bo nastala prava plesna vročica.

.