Silvestrska Parada plesa s plesno zvezdo Niko Kljun! Zastavimo si cilje in sledimo svojim sanjam!

Nika Kljun (foto: Marija K. Orašanin)

Vabljeni na ogled danes ob 18.45 na TV3, ko zapleše Nika Kljun!

Ne spomnim se, da bi se zgodilo, da termin zadnje oddaje Parada plesa ‘pade’ ravno na silvestrski večer. Ampak letos je že tako, in v veliko veselje mi je, da v zadnjo oddajo na zadnji dan tega leta prihaja naravnost iz Združenih držav Amerike plesna zvezda Nika Kljun.

Nika v objektivu fotografa Vincenta

Pred trinajstimi leti se je odločila, da poizkusi plesno kariero v Los Angelesu, zdaj so njena krila razprta pravzaprav po vsem svetu. Niki so se uresničile ameriške sanje.

Na snemanju oddaje Parada plesa

Oddajo si lahko premierno ogledate danes ob 18.45 na TV3 in še v ponovitvah: v sredo, 3. 1. 2024, ob 15.15, v soboto, 6. 1. 2024, ob 12.15, v nedeljo, 7. 1. 2024, ob 18.45! Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!

Oddajo z Niko Kljun smo posneli …

Nika pa vam sporoča tudi želje za prihajajoče leto, in takole je zapisala: “Plesalci, leto 2024 je tukaj! Naj bo posijano s soncem, veseljem in veliko plesa! Zastavimo si cilje in sledimo svojim sanjam. Pomembno je, da verjamemo vase in v moč, ki jo nosimo v sebi. Z zaupanjem vase lahko premikamo gore! Naj bo to leto leto, ko uresničite svoje sanje in verjamete, da ste sposobni doseči vse, kar si zastavite. Pomembno pa je tudi, da prepoznamo, da je ta čas v letu lahko težak za mnoge, tudi za ljubitelje plesa. Spomnimo se, da bodimo prijazni in nudimo podporo tistim, ki se morda spopadajo s težavami. Majhna dejanja prijaznosti in razumevanja lahko naredijo veliko razliko. Obrnite se na prijatelja, preverite svoje plesne prijatelje ali preprosto ponudite ‘poslušalno’ uho. Skupaj lahko praznike in začetek novega leta spremenimo v čas zdravljenja, povezovanja in razumevanja za vse.

… v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (foto: Marija K. Orašanin)