Po Azri Selimanovič Urško zapušča še Mimi Marčac Mirčeta

V času evropskega prvenstva v street plesih, hiphopu, electric boogiju in breakdanceu v Kopru se je začelo šušljati, da namerava ekipo plesne šole Urška zapustiti tudi Mimi Marčac Mirčeta, ki je bila na koprskem prvenstvu tudi ena od glavnih sodnic. Konec junija je namreč na Urški dobila nogo pedagoginja in koreografinja Azra Selimanovič, ki je sicer že nekajkrat napovedala odhod, trikrat tudi napisala odpoved, a se je na koncu vedno premislila. Šef plesne šole Urška Tomaž Ambrož pa je imel svojeglave Azre "poln kufer" in se ji ob izteku letošnje sezone zahvalil za sodelovanje, ki je trajalo dvajset let. Azri junijsko obdobje ni ravno naklonjeno, saj se je lani junija pripravljala na dogodek svojega življenja, in sicer poroko s koreografom in plesalcem Željkom Božičem. A do poroke ni prišlo, saj se je kljub temu, da je bilo že vse nared, obleka kupljena, vabila so bila razposlana itd, Željko premislil in Azro dobesedno pustil pred oltarjem.

Nekdanja zaljubljenca Željko Božič in Azra Selimanovič.
Menda tudi zaradi romance z Andrejo Vakselj, eno od plesalk skupine SheDivas, ki naj bi bila tudi Azrina poročna priča. Od takrat dalje, pravijo viri, se je Azri popolnoma "odtrgalo". "Žur, žur, žur, za vsako ceno žur," pravijo njeni prijatelji. "Bila je neprestano nervozna, neosredotočena na svoje varovance, popuščala je v koreografiranju, organizacija z odhodi na razna prvenstva, ki so pri Azri vedno štimala, pa je bila porazna, največkrat ni več hodila z njimi na tekmovanja," se je potožil eden od staršev. Azra menda odpira svojo trgovino s plesnimi oblekami, svoje pedagoške usluge pa je ponujala tako skupini Maestro in Anžetu Škrubetu kot Mihi Krušiču, a sta jo oba gladko zavrnila.
Plesalka Andreja Vakselj naj bi bila Azrina poročna priča, a je menda imela skrivno romanco z Željkom Božičem, zato je Azrina poroka odpadla.
Podobno zgodbo pa naj bi doživljala tudi Mimi. Privatno življenje ni bleščeče, nestrpnost do klubskih kolegov pa se odraža v konstantnem strahu pred mlajšimi koreografi, ki naj bi ogrožali njen status v Urški. A to bi bilo malo težko, saj je Mimi, no, njeno originalno ime je Marica, vpisana kot solastnica plesne šole Urška. "To je kar nekaj. Vedno se pojavijo nekakšne govorice. Ne bom komentirala. Kaj se dogaja v moji glavi, pa sploh ne," je za naš portal povedala Mimi, ki se trenutno nahaja v Portorožu na zasluženem počitku. Informacijo bomo preverili še pri Tomažu Ambrožu, ko se vrne z dopusta. Sicer bo pa vse jasno na začetku nove sezone ali Mimi in Azra skupaj vračata udarec Tomažu Ambrožu.
Marica Marčac Mirčeta (desno) na enem od prvenstev, kjer je bila sodnica.
P.S. Tomaž Ambrož nam je sporočil kratek in jedrnat komentar domnevnega Miminega odhoda iz PŠ Urška:"Če bi vedel, bi povedal, pa ne vem nič."

View Gallery 4 Photos