Najboljši slovenski plesalci odromali na Dansko

Dennis je na Dansko odpeljal svoji varovanki, hiphoperki Pio Krizmanič in Leo Gostič.

Komaj so zaključili z državnimi prvenstvi, pa plesalce hip hopa, break dancea in electric boogija že čaka evropsko prvenstvo v teh treh popularnih zvrsteh. Tokrat se je Mednarodna plesna zveza odločila, da bo kraj za merjenje moči dobrih sto kilometrov od Kopenhagna oddaljeni Slagelse . Pet avtobusov se je na pot odpravilo že v sredo, saj plesalce že danes čakajo prva tekmovanja, ki bodo potekala v dvorani Antvortshov do nedelje. Ekipa Bolera, Basta in Wolfyja pa se je na pot odpravila včeraj in po okoli triindvajsetih urah vožnje se bodo pridružili ostalim slovenskim in evropskim plesalcem.

Plesalci Bolera, Basta in Wolfyja se bodo pridružili slovenski ekipi, ki je že na Danskem.
Vodja slovenske delegacije Azra Selimanovič je prek socialnega omrežja facebook sporočila, da se " je po naporni noči vožnje zaključil še naporen dan ogleda mesta in nakupov. Vozimo se proti hotelom, vsak na svoj konec. Jutri pa evropsko prvenstvo; držite pesti in navijate v mislih za vse nas. Poljubči z Danske."
Koreografinja in plesalka Azra Selimanovič bo skrbela za slovenske plesalce na Danskem.
Azra je tudi obljubila, da bo sporočila dosežene rezultate in poslala fotografije za naš portal, ne glede na dobre ali malo manj dobre uvrstitve. Sicer pa je v sodniški ekipi tudi Mimi Marčac Mirčeta, ki bo lahko poskrbela, da se ne bo kaj gnilega zgodilo v deželi Danski.