Ekskluzivno. Plesalec Škrube kakor zanika, da sta z Nino Osenar par

Anže Škrube in Nina Osenar na pikniku revije Lady, kjer naj bi se začela strastna zveza.

Frontmen plesne skupine Maestro Anže Škrube svojo zasebnost skrbno skriva in raje kot o ljubezenskih zvezah pripoveduje o plesnih načrtih. Spomnimo. Mladostna ljubezen s plesalko Niko Kljun je bila polna vzponov in padcev. V nekem obdobju naj bi ta zveza bila tudi trikotnik, saj je Anže hodil istočasno tudi z nekdanjo misico Sanjo Grohar. Vsi trije so to stanje seveda zanikali, a Nika in Anže sta šla vsak svojo pot. Njun odnos je danes precej hladen, saj med njima ni nobene komunikacije pa naj gre za slovensko ali ameriško okolje. Oba namreč učita v studiu Millennium v Los Angelesu.

Anže Škrube in Nika Kljun sta bila nekoč strasten par, danes skorajda ne komunicirata. Na fotografiji sta na podelitvi nagrad Plesne zveze Slovenije, kjer sta postala ambasadorja slovenskega plesa.
Za Anžeta naj bi bila usodna tudi pevka Nina Pušlar, a tudi to je Anže zanikal in dejal, "da gre strogo za profesionalni odnos". No, nedavno pretirano smukanje Nine Osenar okoli Anžeta na pikniku revije Lady naj bi končno obrodilo sadove. Naši viri poročajo, da sta Anže in Nina par. Seveda smo preverili dejansko stanje telesa in duha pri Anžetu Škrubetu, ki je v tem trenutku na svoji običajni poletni plesni destinaciji, in sicer v Los Angelesu, ki po svoji stari navadi zvezo zanika. "Hihihi, kakšne govorice. Z Nino smo frendi in se tu in tam srečamo na kakšni prireditvi, to pa je to. Je pa fletna punca, ni kaj." A vendar viri blizu Nine Osenar zatrjujejo, da je med njima preskočila iskrica, da sta bila nekaj dni pred Anžetovim odhodom v Ameriko nerazdružljiva, da pa Nino skrbi starostna razlika. Anže je namreč dobrih osem let mlajši od nje.
Nina Osenar ni uspela osvojiti srca plesalca Klemna Prašnikarja.
Sicer pa je imela Nina zadnje čase piko na plesalce. V rubriki Zvezde plešejo oddaje Spet doma je kot plešoča zvezda plesala v paru s Klemnom Prašnikarjem, ki ga je lani spremljala tudi na državno prvenstvo v latinskoameriških plesih. Zanimivo je to, da Nino prej ples ni niti malo zanimal, čeprav se ukvarja z jogo, in da je obiskala državno prvenstvo samo lani; nikoli prej in niti nikoli več pozneje. Klemen se je spretno izogibal Nininim lovkam, v družbi svojih plesih kolegov pa je dejal, da je "Nina hudo seksi, a ni njegov tip ženske".