Ekskluzivno. Nadija Bičkova zapira salon, ker ni plačevala najemnine

Nadija in Peter, nekoč zaljubljeni pogledi, danes pa …

Atraktivna ukrajinska blondinka, plesalka in manekenka Nadija Bičkova je v teh dneh na hudi preizkušnji. Poleg ne preveč dobrih plesnih rezultatov se ji sesuva še poslovno. Zapira namreč svoj del salona, ki ga uradno sploh še ni odprla, čeprav so njegovo odprtje izbrani mediji, denimo tabloidna revija Nova, nenehno napovedovali in promovirali. Realnost pa je seveda nekoliko drugačna od zgodbe, ki jo predstavljajo naročeni članki. Domen Mavrič, novinar in solastnik piarovske agencije Avi, ki največkrat piše o Nadji v samih superlativih, je namreč najboljši prijatelj z njenim bivšim fantom Petrom Klincem. Ko smo na našem portalu že pred časom poročali o razpadu njune zveze https://www.paradaplesa.si/?Id=na_spici&View=novica&novicaID=1189 je Mavrič pohitel s "popravljanjem novice." V reviji Story je zavajajoče objavil na dveh straneh veliko ljubezensko zgodbo para Bičkova&Klinc. Čeprav je točno vedel, da sta bila Bičkova in Klinc že vsak na svojem koncu.

Za Nadijo in Petra zaenkrat ne bodo zvonili poročni zvonovi.
Peter je v začetku septembra odprl trgovino s športno prehrano v Novem mestu, Nadija pa svojo sobo, ki jo je imela najeto  v okviru Lepotnega salona PRIVÉ, zdaj zapira. Kozmetične usluge, ki jih je nudila predvsem Nadjina mama Larisa v obliki lepljenja trepalnic, se nikakor niso izšle, stranke pa so se, kot je slišati, pritoževale nad neprijetnimi vonjavami v salonu. Nadija se je sicer po medijih rada hvalila, da salon odpira sama, kar ni bilo všeč ostalima dvema poslovnima partnerkama Aniti Lončar in Tatjani Damjanovič, ki zdaj čakata, da se Nadija vrne s plesnega tekmovanja, da razrešijo nastalo situacijo. Anita Lončar je za naš portal povedala: ”Nadja res odhaja iz salona, predvsem zato, ker ni bilo strank. Zdi se mi, da Nadija nikoli ni resno začela z biznisom, saj tudi nikoli ni imela časa biti v salonu. Tam je delala njena mama, ampak samo z lepljenjem trepalnic se ne da zaslužiti. Nama s Tatjano je žal, saj smo želele našim strankam poleg frizerskih uslug in nege nohtov, nuditi tudi kozmetične usluge.”
Mama Larisa,levo, se ni obnesla kot kozmetičarka.
Preverili smo tudi informacijo, da naj bi bila Nadija tudi dolžna denar za najemnino za ves čas najema, od 1. maja letos, a Anita tega ni želela komentirati. Je pa Nadija na naslovu na Celovški v Ljubljani, kjer se nahaja salon PRIVÉ, prijavila tudi svoj d.o.o., in sicer NNN Studio, svetovanje in storitve, katerega 100-odstotna lastnica je Nadija, Peter pa prokurist.
Seveda smo tudi Nadiji poslali vprašanja in jo prosili za komentar, ali res zapira salon ali je dolžna za najemnino in ali je razpad zveze s Petrom vplival tudi na njeno poslovno odločitev, da zapre salon. Njen odgovor pa je bil: ”Ne, ni res.”
Sicer pa se je Nadija že znašla. Po nekaterih informacijah iz Plesnega kluba Fredi jo je namreč tam zaposlil lastnik kluba, trener in sodnik Fredi Novak, saj je zaposlitev tudi eden od pogojev za pridobitev slovenskega državljanstva, ki ga Nadija še vedno nima, menda pa zanjo lobirajo tudi pri ljubljanskem županu Zoranu Jankoviću. Vse glasnejše pa so tudi govorice, da bo takoj, ko ga dobi, spakirala kovčke za Ameriko, kjer jo čaka manekenska kariera, in ker ima menda dovolj “Vodičarja, Klinca in vseh ostalih, ki ji grenijo življenje.”
Bo Bičkovi do državljanstva pomagal tudi župan Ljubljane Zoran Jankovič?
No, do takrat pa mora razrešiti še nastalo situacijo na plesnem parketu. Škandal, ki sta ga z Mihom povzročila z neudeležbo na letošnjem državnem prvenstvu v desetih plesih pred tednom v Medvodah, se namreč še ni polegel. Državno prvenstvo sta plesalca in favorita raje zamenjala za dobro plačano tekmo na Tajvanu in računata, da se bosta kot lanskoletna državna prvaka udeležila letošnjega svetovnega prvenstva v tej disciplini. Po vseh pravilih Plesne zveze Slovenije pa naj bi tja odpotovala Matej in Špela Kralj, aktualna državna prvaka, ki se borita, da se bo pravilo upoštevalo. A Miha je za naš portal komentiral:”Glede svetovnega se pripravljava, ker sva, kot veva, prijavljena … Glede Nadije in Petra ne komentiram.”
Tekmeci na parketu in ne več dobri prijatelji v življenju; Nadija Bičkova in Miha Vodičar ter brat in sestra Špela in Matej Kralj.
View Gallery 5 Photos