Ekskluzivno na TV3 Medias. Reportaža z državca v standardu

Matej in Špela Kralj v ekskluzivnem intervjuju za Parado plesa na TV3 Medias

Na parket športne dvorane v Račah se je podalo 52 plesnih parov iz štirinajstih plesnih klubov. Dobili smo osem novih državnih prvakov v osmih starostnih kategorijah. Standardnim šestim kategorijam, mlajši pionirski, pionirski, mlajše mladinski, mladinski, starejše mladinski in članski sta se pridružili še dve, in sicer seniorji II in seniorji III.

Dvainpetdeset plesnih parov na državnem prvenstvu v standardnih plesih.
V oddaji, ki bo na sporedu danes ob 22.05 na TV3 Medias, si boste ogledali izjave vseh državnih prvakov. Tudi Matej in Špela Kralj bosta med njimi in izvedeli boste, ali res zapuščata plesni parket.
Naja Dolenc in Marcel Vodenik sta ena od državnih prvakov v standardu.
Predsednik Društva plesni center Samba Donald Keranovič bo povedal, zakaj se še vedno angažira in organizira državno prvenstvo. Slišali boste mnenje sodnika Fredija Novaka, kdo je na plesišču plesal in kdo telovadil. Navdušena nad prvenstvom pa sta bila plesalca Aljaž Škorjanec in Domen Krapež. Ne bo manjkalo razmišljanje kandidata za novega predsednika Plesne zveze Slovenije Smiljana Mekicarja. Njegovo podeljevanje nagrad in kolajn je menda povzročilo, da je aktualni predsednik sekcije za latinskoameriške in standardne plese Herman Tomažič po tem dogodku kar zbolel in ni prišel na podelitev nagrad Plesne zveze Slovenije.
Smiljan Mekicar (podeljuje kolajno državnemu prvaku med člani, paru Kralj&Kralj) je s tem dejanjem povzroči nelagodje pri predsedniku sekcije SLP Hermanu Tomažiču.
Če boste reportažo zamudili, si oglejte ponovitev v soboto, 9.2., ob 11.50 na TV3 Medias. foto: www.fotomesec.com

View Gallery 4 Photos