Danes v Paradi plesa. Madam Glam oziroma Urša Perčič in njena burleska ter mlada baletna plesalka Danaja Šifrer!

Urša Perčič in Danaja Šifrer, gostji oddaje Parada plesa (foto: Marija K. Orašanin)

Vabljeni na ogled oddaje Parada plesa ob 18.45 na TV3!

V današnji oddaji Parada plesa spoznajte atraktivno Uršo Perčič oziroma Madam Glam, ki se ukvarja s posebno uprizoritveno zvrstjo in sicer burlesko, ki je prav njena zamisel burleske. Burleska je bolj zamisel kot oblika. Ni zares nekih pravil, in to je tisto, kar je Uršo pritegnilo. Prepričana je, da lahko počneš, karkoli želiš, dokler si spoštljiv. Uršina šola Glam Squad Burlesque praznuje 10 let obstoja in občasno z delno goloto še vedno buri slovenske gledalce. Je torej golota pri nas še vedno tabu?

Urša Perčič kot Madam glam in v oddaji … (foto: Anja Burgar)
… Parada plesa (foto: Marija K. Orašanin)

V drugem delu oddaje bo z vami dvanajstletna bodoča balerina Danaja Šifrer, ki obiskuje peti razred mariborskega baletnega konservatorija in je trdno odločena, da bo svoje življenje preživela z lepimi stvarmi in to je zagotovo balet. Čeprav želi imeti vse načrtovano, pa ne ve kaj jo čaka v prihodnosti, ampak ravno to ji je najbolj zanimivo. Lansko leto je bila nagrajenka baletnega tekmovanja Tutu v različnih kategorijah in prepričana je, da si prav v baletu lahko vedno boljši.

Danaja Šifrer na tekmovanju TUTU in na …. (foto: Tomaž Galič)
… Paradinem stolu (foto: Marija K. Orašanin)

Premierno si lahko oddajo ogledate dane szgodaj zvečer ob 18.45 na TV3 ter v ponovitvah v sredo, 17.1. ob 15.15, v soboto, 20.1. ob 12.15, v nedeljo, 21.1. ob 18.45! Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!

Urša Perčič in Danaja Šifrer (foto: Marija K. Orašanin)