Ljubljana, 11.08.2017 | PR Dunking Devils, Melita Goljevšček

Za zdravo zabavo. Dunking Devils gradijo največji trampolin park v Sloveniji!

Park v ljubljanskem BTC-ju bo po pestrosti vsebin v samem evropskem vrhu; svoja vrata bo odprl že konec tega leta

Svetovno znani akrobati slovenskega rodu Dunking Devils so pred kratkim napovedali svoj najnovejši veliki projekt, katerega del bo lahko prav vsak. V ljubljanskem BTC-ju namreč gradijo svoj novi dom: največji trampolin park v Sloveniji. Prvi predstavitveni video, ki so ga Dunking Devils prejšnji teden objavili na facebooku, je namreč požel ogromno zanimanja s strani mladih, ki že zdaj načrtujejo svoj prvi obisk.

...
...


Dunking Devils želijo ljudem pokazati, da lahko športni napredek dosežejo tudi preko zabave. Trampolin park v BTC-ju bo namenjen vsem, tako otrokom, mladostnikom kot tudi odraslim, ki želijo ostati 'fit', poskusiti nov način vadbe ter ob tem doživeti nepozabno izkušnjo. Trampolin park bo nudil prostor za aktivno druženje s prijatelji, družinsko zabavo, aktivna rojstnodnevna praznovanja, športne dneve za šole in vrtce, večerne dogodke s šov programom, timbildinge za podjetja ter fitnes programe, kjer boste pospešili svoj srčni utrip in okrepili mišice. S skakanjem po trampolinih lahko porabite celo do 1000 kalorij v eni uri!

...
...


V novem trampolin parku bodo poleg 50 trampolinov različnih dimenzij, namenjenih prostemu skakanju, tudi Ninja Warrior poligon, napihljiva blazina, trampolinski zid, gimnastična jama, prostor za igro Med dvema ognjema na trampolinih, košarkarski koši in igralna stena, na kateri boste računalniško igro lahko igrali v živo. Del trampolin parka bo namenjen tudi treningom profesionalnih športnikov: gimnastičarjem, freestyle športom in treningom akrobatskega zabijanja.
"Dunking Devils že od samega začetka povezujemo šport z zabavo na kreativen, nenavaden način, ob tem pa stremimo k zagotavljanju posebnega doživetja vsem, ki pridejo v stik z nami. S trampolin parkom v BTC želimo svoje izkušnje, ki smo jih pridobili z dolgoletnimi treningi in nastopi po vsem svetu, omogočiti vsem Slovencem. V trampolin parku bo lahko prav vsak doživel, kako je videti naš vsakdan, se zabaval na zdrav, aktiven način ter se naučil novih trikov," je povedal Marko Knafelc, profesionalni akrobat Dunking Devils.

...
...


"V zadnjih letih opažamo v svetu nov trend, ki v obliki trampolin parkov združuje nov način razvedrila, adrenalina, fizične aktivnosti in edinstvenih izkušenj. Odločili smo se sprejeti poslovni izziv in Ljubljani ponuditi nov športno-zabaviščni objekt, ki bo nudil nešteto možnosti za druženje, zabavo, medsebojna tekmovanja in nenehno samoizpopolnjevanje. Našim ‘skakalcem’ bomo zagotavljali varno in vrhunsko izkušnjo s pomočjo najsodobnejše opreme, strokovnega osebja in prilagojenih programov. Prav vsi pa bodo lahko doživeli občutek breztežnosti tudi na profesionalnih trampolinih, ki so del olimpijske discipline že od leta 2000 v Sydneyu," je razložil Miran Razoršek, vodja projekta Trampolin park Ljubljana BTC.

Notranjost trampolinskega parka
Notranjost trampolinskega parka


Park bo stal na 3500 kvadratnih metrih na Leskoškovi cesti v Ljubljani in bo po pestrosti vsebin in modernosti v samem evropskem vrhu. Obratovati bo pričel konec leta, gradbena dela pa so že v polnem teku. 3D model parka in fotografije si lahko ogledate tukaj.

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Na špici
Opravimo s predsodki. Plesalke ob drogu športnice, ne striptizete! Zdaj tudi uradno.
Ples ob drogu odslej tudi uradna športna disciplina. Nov dosežek je dokončno zabrisal erotični predznak tega športa! Pobudnici ...
Preberi članek
Preberi članek
Oktober 2017
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Umetnost z višjim ciljem. Za bolne malčke. Pediatrična klinika – barvita, slikovita, pravljična
Neprofitna organizacija Nordic Art Initiative je s partnerji, med katerimi je tudi Oriflame, iz puste bolnišnice ustvarila prijazen prostor
Čas je za moj hit. Veganski burgerji vas čakajo na mojih delavnicah!
Jesenske delavnice so pred vrati. V petek v ljubljanski Nami, na Good Food Festivalu v Dubrovniku, v Romansi...
Preberi članek
Preberi članek