Sebastijan Vodlan. Prvo spletno tekmovanje v Sloveniji bo! Vabljeni na Master Dance Festival − Lukec Open!

Sebastijan Vodlan vas vabi na prvo online tekmovanje. (Foto: Girafon)

Še vedno smo v primežu ukrepov, ki nas omejujejo pri našem delu, in marsikdo, predvsem plesalci se soočajo z velikim pomanjkanjem motivacije za treninge.
Predvsem to je bil motiv, da smo se odločili, da za vas in vaše plesalce pripravimo prvo spletno tekmovanje v Sloveniji, zato vas z velikim veseljem vabim na posebno izvedbo Master Dance Festivala Lukec Open, ki bo potekal 6. in 7. februarja 2021.
Festival bo potekal preko Zoom aplikacije, gledalci pa ga bodo lahko v živo spremljali na našem YouTube kanalu. V živo boste lahko nastopili iz svoje plesne dvorane ali pa kar od doma. Rezultate bomo objavili takoj po zaključku vsake kategorije. Če bodo razmere dopuščale in bo tudi v Sloveniji in na Hrvaškem že možno izvajati treninge v plesnih dvoranah, si gotovo lahko obetamo tudi nastope odličnih malih skupin in formacij.

(foto: Girafon)


Kot že mnogi veste, je naš festival odprto plesno tekmovanje, kjer lahko sodelujejo plesalci različnih klubov in šol ne glede na pripadnost nacionalnim in mednarodnim plesnim zvezam. Na našem festivalu je dobrodošel prav vsak, ki ima rad ples. Za sodelovanje na festivalu plesalci ne potrebujejo registracije pri kateri od plesnih ali drugih zvez.

(foto: Girafon)


Tudi letos bomo poskrbeli za odlične estetske nagrade, ki jih bomo po festivalu poslali po pošti na naslove klubov in šol, ki bodo sodelovali. Vsak nastopajoči bo prejel certifikat s priplesanimi točkami ter medaljo, zmagovalec v vsaki kategoriji pa še pokal.

(foto: Girafon)


Ker pričakujemo, da bo udeležba zadostna, smo pripravili tudi denarne nagrade v višini 2000 evrov za najboljše nastope festivala. Le-te bomo dobili na štirih različnih gala tekmovanjih.

Tako je bilo lani …


Prijave so odprte prek spletne aplikacije FestIS na povezavi http://www.festis.dance. Rok prijave na festival je petek, 22. januar 2021. Še več informacij pa najdete na spletni strani festivala: http://festival.lukec.net. (sporoča organizator festivala Sebastijan Vodlan iz PK Lukec Krško in vas vabi, da se pridružite prvemu slovenskemu spletnemu tekmovanju)