Oriflame. The ONE Ultimate gel lak in Baby O − uspavanka za novorojenčkovo kožo

Tokrat predstavljamo dve novosti podjetja Oriflame.

The ONE Ultimate gel lak za nohte so pri Oriflamu predstavili že v julijskem katalogu, a ker je šel resnično za med in je vseh odtenkov že po nekaj dneh zmanjkalo, so predstavitev malce prestavili. Da ne bi bilo slabe volje, so laki znova dostopni šele od tega tedna.

V paleti je deset čudovitih odtenkov laka, ki si jih lahko ogledate na tej povezavi: https://si.oriflame.com/products/product?code=41190, uporablja pa se skupaj z gel nadlakom, ki vsebuje Photo Reactive tehnologijo edinstven molekulski kompleks, ki prinaša senzacionalne koristi, ko lak in nadlak nanesete skupaj. Oriflame obljublja do 11 dni gel sijaja brez popravkov, zaključek z visokim sijajem, 3D učinek volumna in visoko intenzivnost barv.

Druga novost, ki jo predstavljajo v avgustovskem katalogu, je kolekcija za dojenčke Baby O – naravna, nežna in učinkovita linija za nego dojenčkove kože, potrjena s strani pediatrov. Vsak izdelek iz linije je vsaj 95 odstotkov naravnega izvora, formulirani pa so z zlatim švedskim ovsenim oljem, sestavino, ki popolnoma ustreza – in je združljiva – s kožo novorojenčkov. Varnost in učinkovitost sta vedno v središču Oriflamovih rešitev za nego kože. Zato je dermatološka analiza bistven del Oriflamovih strogih postopkov nadzora. Kot dokaz tega so naredili korak naprej pri ustvarjanju nove blagovne znamke Baby O s partnerstvom s svetovno priznano agencijo Skin Health Alliance. Njena vloga je bila, da imenuje komisijo za znanstveni pregled, ki bo neodvisno ocenila raziskave in razvoj za linijo Baby O. Komisijo sestavljajo vodilni dermatologi, znanstveniki in pediatri, izbrani posebej zaradi svojega strokovnega znanja na področju zdravja in nege kože. Po obsežnem pregledu znanstvenih dokazov je celotna linija prejela dermatološko ‘potrdilo’ pediatrov najvišjo možno oceno, ki jo podeljuje Skin Health Alliance. Trenutno so v prodaji trije izdelki – gel za lase in telo, olje za telo in večnamenska krema, novembra pa bodo dodali še dva izdelka. Več informacij o celotni liniji najdete v Oriflamovi brošuri: http://oriflame-app.zizera.com/oriflame/si/sl/brosura-baby-o/pages/1