Beautanicals − tako preprosto, kot je hotela narava

Glavna zvezda Oriflamovega oktobrskega kataloga je linija Beautanicals, ki je zasnovana na dediščini švedske farmacije, moč črpa iz naravnih sestavin in je razvita v skladu z Oriflamovo švedsko filozofijo.

Izdelana je iz učinkovin in s pomočjo odgovorne formule z minerali in botaničnimi izvlečki, ki ponujajo pristne lepotne rešitve. Ker pri Oriflamu verjamejo, da je pristnost v središču vsega lepega.

Ker Oriflame prihaja iz Švedske, ima narava v njihovem srcu prav posebno mesto. Razumejo in spoštujejo moči skrbno izbranih naravnih izvlečkov, prav tako pa se zavedajo, da obstaja veliko povpraševanje po naravnih lepotnih izdelkih, ki so preprosti, učinkoviti in prijazni okolju. Zato je linija Beautanicals razvita v skladu z njihovo edinstveno filozofijo – ta zagotavlja, da ima vsaka sestavina v formuli svoj namen in da je pridobljena in uporabljena na način, ki spoštuje vas in naravo.

Zagotovili so, da imajo vsi izdelki Beutanicals najvišjo možno vsebnost naravnih sestavin, obenem pa so učinkoviti – formulirani so z vsaj 95 odstotkov sestavin naravnega izvora. Formule so bile razvite s posebno mešanico osmih esencialnih mineralov, za katere so črpali navdih iz čistih skandinavskih voda, dodali pa so jim tudi naravni izvleček kovačnika. Koristi mineralov in naravnega izvlečka kovačnika ne bi mogle biti bolj očitne – bistvene so za zdrav razvoj in delovanje vaše kože in las. Bogati z antioksidanti varujejo in ohranjajo zdravje kože in las – tako da so navlaženi in poživljeni. Na podlagi bogate dediščine švedske farmacije so izdelali preproste in premišljene formule, ki ne vsebujejo parabenov in silikonov. Prav tako so uporabili samo postopke, ki skrbno sproščajo in ohranjajo najboljše naravne koristi vsake surovine.

Pri Oriflamu so ponosni na dosežke na področju trajnostnosti, toda kot pravijo, še niso končali. Oriflame je predan skrbi za naravo. To pa pomeni, da si še naprej prizadevajo za trajnostne rešitve pri vsem, kar počnejo – tako da bodo prihodnje generacije lahko imele lepši in boljši jutri. Liniji so posvetili posebno spletno strani, ki si jo lahko ogledate na tej povezavi.