Ljubljana, 02.07.2019 | Tereza Poljanič

Tereza's Choice veganska žar linija za vrtne zabave

V poletje s tremi novimi izdelki zdrave prehrane
Nasmejani v poletje z žar linijo Tereza’s Choice
Nasmejani v poletje z žar linijo Tereza’s Choice

Ko se bliža čas zabavnih poletnih piknikov, je tudi pravi trenutek, da poskusimo nekaj unikatnega, predvsem pa slastnega! Tako sem skreirala novo linijo Tereza's Choice veganskih žar izdelkov skrbno pripravljenih za vrtne zabave.

...

...


Predstavljam tri zmagovalce letošnjih piknikov – sočen veganski burger, okusen veganski čevapčiči in pikantna veganska tofu nabodala. Ob vročih poletnih dnevih presenetite goste in razvajajte njihove brbončice z naravnimi specialitetami, ki bodo glavna tema pogovora do naslednjega snidenja!

...
...
...
...

...

...


Linija Tereza’s Choice je na policah že eno leto in trenutno jo sestavljajo štiri vrste humusa, trije okusi veganske majoneze, šest okusov tofuja, tri vrste veganskih burgerjev, štirje okusi sončničnih namazov, več vrst arašidovih in mandljevih namazov ter danes še tri vrste žar izdelkov. Izdelka humus rdeča pesa in mandljev namaz s cimetom pa lahko pohvalita z nazivom Najbolj inventivno živilo 2019 Inštituta za nutricionistiko. Vsi izdelki so na voljo v trgovinah Hofer po vsej Sloveniji.

... humus rdeča pesa in ...
... humus rdeča pesa in ...

... mandljev namaz s cimetom sta prejemnika nagrade Inovacija leta 2019 ...

... mandljev namaz s cimetom sta prejemnika nagrade Inovacija leta 2019 ...


In kako to, da se sem se iz sveta malih zaslonov podala v svet prehrambenih izdelkov?  Zato, ker želim z linijo Tereza’s Choice ljudem pokazati, da priprava zdrave prehrane ni nobena znanost. Če se je lotiš na pravi način, je enostavna in v njej lahko uživa čisto vsak. Tereza’s Choice predstavlja začetno točko, s katero si kdorkoli lahko ustvari zdravo kulinarično zgodbo po svojem okusu. Saj veste, da prisegam na priročnost, ker se v hitrem tempu vsakdana, tako kot marsikdo, tudi sama soočam s pomanjkanjem časa.

...
...

Če me vprašate ali Tereza’s Choice uporabljam v svoji kuhinji, odgovarjam, da lahko dvomljivci kadarkoli preverijo mojo domačo “špajzo”, kjer boste v splošnem neredu našli čisto vsakega izmed omenjenih izdelkov. Prijazno in zdravo poletje vam želim!
 

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Moja vloga v predstavi Human je večplastna in predstavlja nekakšno avtoriteto
Plesalec, koreograf in pedagog Jernej Bizjak o sodelovanju s Kjaro Starič Wurst in novi predstavi Human
Hiša umetnosti Igen je odprla vrata 40. sezone!
Hiša umetnosti Igen Celje odpira vrata 40. sezone 2019/20 ob osmih vrhunskih pedagogih, ki bodo poučevali ljubitelje plesne umetnosti ...
Preberi članek
Preberi članek
September 2019
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Jorge Bucay. Nihče ne more narediti zate, kar lahko sam narediš zase
Svetovno znani argentinski psihoterapevt in pisatelj po sedmih letih spet v Ljubljani; in navdušil z zgodbami, ki so ga naučile živeti
www.teresamisu.com
Preberi članek