Dunking Devils. Deseto obletnico praznovali pred nabito polno Halo Tivoli

... (Foto: Siniša Kanižaj)
... (Foto: Siniša Kanižaj)

V petek smo končno dočakali premiero adrenalinskega spektakla Dunking Devils LIVE, na katerem Dunking Devils praznujejo 10. obletnico svojega delovanja. Dvakratni slovenski Guinnessovi rekorderji so šov pripravljali kar pol leta z vsem srcem in predanostjo. V nabito polni Hali Tivoli so dokazali, da so vrhunski akrobati in zabavljači.

... (Foto: Siniša Kanižaj)
... (Foto: Siniša Kanižaj)

Polna dvorana je dve uri v napetosti, navdušenju in smehu v sodelovanju z voditeljem Blažem Babičem spremljala in tudi aktivno sodelovala v tej nori adrenalinski predstavi. Dunking Devils so v njej prikazali največ doslej, saj gre za svojstveno in domišljeno povezavo vseh najboljših točk, ki so jih gledalci lahko videli premierno. Poleg akrobatskega zabijanja, po katerem so Dunking Devils najbolj prepoznavni, smo lahko videli dih jemajoče koreografije na trampolinskem zidu, vratolomne skoke z ruske gugalnice in druga nora presenečenja.

... (Foto: Siniša Kanižaj)
... (Foto: Siniša Kanižaj)

Fantje in dekleta Dunking Devils so nam tako pričarali zgodbo svojega dela od skromnih začetkov, pa vse do uspehov, kot so podiranje dveh Guinessovih rekordov, nastopanje v 47 državah sveta, celo na kitajski nacionalni televiziji, kjer jih je videlo dve milijardi ljudi!

... (Foto: Siniša Kanižaj)
... (Foto: Siniša Kanižaj)

V čast Dunking Devilsom pa so se jim pridružili tudi gostje, tako domači kot tudi iz tujine: magični plesalci v temi LED Motion, vrhunska plesna skupina Artifex, duo Flipping Art z drznimi, kreativnimi in unikatnimi elementi, plesalki na drogu Duo Kamikazete s čudovito akrobatsko-plesno koreografijo, plesalka na drogu in vsestranska akrobatka Tjašo Dobravec skupaj z vrhunsko violinistko Mašo Golob, akrobatski dvojec Travelers Duo z Madžarske in vodilni evropski freestylerji z žogo Da Move iz Italije.

... (Foto: Siniša Kanižaj)
... (Foto: Siniša Kanižaj)

Za ta največji adrenalinski spektakel leta je poskrbelo 100 ljudi organizacijske ekipe in 40 nastopajočih. Spektakularno vzdušje je ustvarilo 23 naprav za različne posebne efekte, kot so metalci ognja, skrivnostna talna megla, bruhajoči vulkani isker in dimni zublji. Oder je osvetljevalo 160 luči, ki bodo pritrjene na 100 metrov aluminijaste konstrukcije. Nastopajoči so uporabljali osem trampolinov, dva koša, dva plesna drogova, rusko gugalnico, spiralo, trampolinski zid in 20 žog, za varnost pa je poskrbelo kar 36 blazin. (so sporočili iz ekipe Dunking Devils. Za vse tiste, ki si dogodka niso ogledali premierno, so neutrudni akrobati pripravili še dve predstavi, in sicer v soboto, 18. maja, ob 16.00 in 19.30.)

Video: Premierni šov Dunking Devils LIVE: Adrenalinski spektakel

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Moja vloga v predstavi Human je večplastna in predstavlja nekakšno avtoriteto
Plesalec, koreograf in pedagog Jernej Bizjak o sodelovanju s Kjaro Starič Wurst in novi predstavi Human
Ritem izjav
September 2019
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Jorge Bucay. Nihče ne more narediti zate, kar lahko sam narediš zase
Svetovno znani argentinski psihoterapevt in pisatelj po sedmih letih spet v Ljubljani; in navdušil z zgodbami, ki so ga naučile živeti
Zajtrk v postelji z ovsenimi palačinkami
Brez napora v nov dan z mojim receptom
Preberi članek
Preberi članek