Klemen Prašnikar & Aleksandra Averkijeva. Evropska prvaka v latinskoameriških plesih!

Klemen in Saška na najvišji stopnički
Klemen in Saška na najvišji stopnički

Vsekakor sva zmage vesela. Težko rečeva, da ni bila pričakovana, glede na to, da sva aktualna svetovna prvaka, se od naju nekako pričakuje, da bova zmagala tudi evropsko prvenstvo, a nič ni samoumevno. Treba se je vsakič znova vrhunsko pripravit in dati svoj maksimum. Lani sva evropsko prvenstvo izpustila, tokrat pa sva ga vzela predvsem kot pripravo na 'veliki' Blackpool, ki je pred vrati. Lokacija, glasba in tudi število kol je bilo identično, kot bo naslednji mesec, tako da težko bolje testiraš, kje si. Z nastopom sva zadovoljna, priprave gredo po planu in veseliva se naslednjega izziva.

...
...

Po evropskem prvenstvu sva takoj naslednji dan letela v Los Angeles, kjer se bova skupaj s svojima glavnima trenerjema, Donnijem Burnsom in Richardom Porterjem, pripravljala na 'finiš' sezone. (sta za naš portal komentirala osvojeni naslov članskega evropskega prvaka v latinskoameriških plesih mednarodne plesne zveze WDC Klemen Prašnikar in Aleksandra Averkijeva. Prvenstvo se je odvijalo minulo soboto v dvorani Wintergardens v Blackpoolu, kjer bo čez mesec dni na sporedu tudi sloviti 'Blackpool'. Čestita tudi naš portal in drži pesti za nove zmage.)

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Moja vloga v predstavi Human je večplastna in predstavlja nekakšno avtoriteto
Plesalec, koreograf in pedagog Jernej Bizjak o sodelovanju s Kjaro Starič Wurst in novi predstavi Human
Ritem izjav
September 2019
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Jorge Bucay. Nihče ne more narediti zate, kar lahko sam narediš zase
Svetovno znani argentinski psihoterapevt in pisatelj po sedmih letih spet v Ljubljani; in navdušil z zgodbami, ki so ga naučile živeti
Zajtrk v postelji z ovsenimi palačinkami
Brez napora v nov dan z mojim receptom
Preberi članek
Preberi članek