Dunking Devils. Presenečenje za ženske. Akrobacije in vrtnice v središču Ljubljane

Dunking Devils za dan žena
Dunking Devils za dan žena

Dunking Devils so poznani po tem, da nas vsakič znova presenetijo. 8. marca so presenečali ženske in dekleta v središču Ljubljane.

...

...

Predstavnice ženskega spola, ki so se minuli petek dopoldne sprehajale mimo Prešernovega trga v Ljubljani, so bile deležne prijetnega presenečenja. Akrobati Dunking Devils in njihova kolega Flipping Art so naključne mimoidoče obdarovali z akrobacijami in vrtnicami, za nameček pa so prejele tudi brezplačne vstopnice za adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE, ki se bo odvijal 17. in 18. maja v Hali Tivoli. Dogajanje pa so posneli s skrito kamero.
...
...

“Radi presenečamo, to je postal že kar naš zaščitni znak. Še posebej pa smo veseli, ko pričaramo nasmeh na obraz ljudi. Dan žena se nam je zdel super priložnost, da razveselimo nekaj predstavnic ženskega spola in poskrbimo, da je njihov dan lepši,”
je razlog za izvedbo akcije obrazložil Jan Žnidaršič, eden od akrobatov, ki je delil vrtnice v središču Ljubljane.
...
...

“Veseli smo, da naš šport postaja bolj popularen tudi med ženskami, naši ekipi pa se zadnja leta pridružuje vedno več deklet. Upamo, da se nam jih v prihodnosti pridruži še več. Ekipe, v katerih so zastopane tudi ženske, so veliko bolj kreativne, močne in uspešne, kar se odraža tudi v naši skupnosti,” pa pove Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils.
...
...

Za svojo 10. obletnico obstoja so se Dunking Devils odločili združiti največje slovenske talente s področja akrobatike in plesa ter ustvariti adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE. Na predstavah, ki bodo potekale 17. in 18. maja v Hali Tivoli, bodo poleg njih nastopili še: akrobata Flipping Art, plesalci Artifex, plesalki na drogu Duo Kamikazete, zmagovalka letošnje oddaje Slovenija ima talent Tjaša Dobravec, magični LED Motion, plesalca na trakovih Travelers Duo in freestylerji Da Move. Več o spektaklu si lahko preberete na www.dunking-devils.si/live (sporočajo Dunking Devils in vabijo, da se jim pridružite na nepozabnem majskem spektaklu)

Video: Dunking Devils prijetno presenetili ženske ob 8. marcu v središču Ljubljane in jih obdarovali s cvetlicami ter vstopnicami. Za slednje so se morale malo potruditi. Poglejte, kako!

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Azra Selimanovič. Na Libero Dance Festu nihče ne bo zadnji!
Prihodnji vikend se bo v soboto, 30. marca, v Športni dvorani v Dobrovi odvijal prvi Libero Dance Fest. Preberite si pogovor z iniciatorko festivala Azro Selimanovič.
Ritem izjav
Marec 2019
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
The ONE Colour Stylist Ultimate šminka. Izberite svojo barvo in poudarite svojo edinstvenost!
Pri Oriflamu so izdelali šminko v kar 24 različnih barvnih odtenkih in gotovo boste našli pravo zase
Vabim te na grške počitnice na Kreto
Joga, kuharski delavnici, zdrava hrana, sonce, morje, sprostitev ... vse to je Tertsa
Preberi članek
Preberi članek