Dunking Devils. Presenečenje za ženske. Akrobacije in vrtnice v središču Ljubljane

Dunking Devils za dan žena
Dunking Devils za dan žena

Dunking Devils so poznani po tem, da nas vsakič znova presenetijo. 8. marca so presenečali ženske in dekleta v središču Ljubljane.

...

...

Predstavnice ženskega spola, ki so se minuli petek dopoldne sprehajale mimo Prešernovega trga v Ljubljani, so bile deležne prijetnega presenečenja. Akrobati Dunking Devils in njihova kolega Flipping Art so naključne mimoidoče obdarovali z akrobacijami in vrtnicami, za nameček pa so prejele tudi brezplačne vstopnice za adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE, ki se bo odvijal 17. in 18. maja v Hali Tivoli. Dogajanje pa so posneli s skrito kamero.
...
...

“Radi presenečamo, to je postal že kar naš zaščitni znak. Še posebej pa smo veseli, ko pričaramo nasmeh na obraz ljudi. Dan žena se nam je zdel super priložnost, da razveselimo nekaj predstavnic ženskega spola in poskrbimo, da je njihov dan lepši,”
je razlog za izvedbo akcije obrazložil Jan Žnidaršič, eden od akrobatov, ki je delil vrtnice v središču Ljubljane.
...
...

“Veseli smo, da naš šport postaja bolj popularen tudi med ženskami, naši ekipi pa se zadnja leta pridružuje vedno več deklet. Upamo, da se nam jih v prihodnosti pridruži še več. Ekipe, v katerih so zastopane tudi ženske, so veliko bolj kreativne, močne in uspešne, kar se odraža tudi v naši skupnosti,” pa pove Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils.
...
...

Za svojo 10. obletnico obstoja so se Dunking Devils odločili združiti največje slovenske talente s področja akrobatike in plesa ter ustvariti adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE. Na predstavah, ki bodo potekale 17. in 18. maja v Hali Tivoli, bodo poleg njih nastopili še: akrobata Flipping Art, plesalci Artifex, plesalki na drogu Duo Kamikazete, zmagovalka letošnje oddaje Slovenija ima talent Tjaša Dobravec, magični LED Motion, plesalca na trakovih Travelers Duo in freestylerji Da Move. Več o spektaklu si lahko preberete na www.dunking-devils.si/live (sporočajo Dunking Devils in vabijo, da se jim pridružite na nepozabnem majskem spektaklu)

Video: Dunking Devils prijetno presenetili ženske ob 8. marcu v središču Ljubljane in jih obdarovali s cvetlicami ter vstopnicami. Za slednje so se morale malo potruditi. Poglejte, kako!

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Zakaj je skupina Aterballetto navdušila občinstvo v ljubljanski operno-baletni hiši?
Prvič se je v Sloveniji predstavilo italijansko baletno združenje, nacionalna plesna fundacija Italije
Ritem izjav
Julij 2019
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Skandinavska kraljica kriminalk Camilla Läckberg udarila z Zlato kletko!
Njen kriminalni roman se tokrat dogaja v mestu in ne več na podeželju
Tereza's Choice veganska žar linija za vrtne zabave
V poletje s tremi novimi izdelki zdrave prehrane
Preberi članek
Preberi članek