Dunking Devils. Nastopili pred milijardo ljudi za kitajsko novo leto. In navdušili.

Kitajska je 5. februarja vstopila v leto prašiča. Vsaka kitajska družina ima na najpomembnejši dan v letu tradicionalno prižgan državni televizijski program CCTV, kjer se predvaja spektakularni gala dogodek Pomladnega festivala oziroma Chunwan, kot mu pravijo v kitajščini. Celoten šov je trajal več kot štiri ure in je zavzemal 36 različnih točk.
... ekipa nastopajočih ...

... ekipa nastopajočih ...

Gre za najbolj gledano TV-oddajo na svetu, ki je zabeležena tudi v Guinnessovi knjigi rekordov, saj si jo vsako leto ogleda več kot milijarda ljudi! Na njej večinoma nastopijo domači zvezdniki, občasno pa povabijo tudi kakšnega gosta iz tujine. Letos so imeli to čast ravno Slovenci Dunking Devils, ki so v živo pred kamerami izvedli eno od svojih norih točk akrobatskega zabijanja.
DD z mladimi plesalkami
DD z mladimi plesalkami

Chunwan ima takšen pomen za kitajsko kulturo, da ga pogosto primerjajo z ameriškim Super Bowlom le da ima kar desetkrat več gledalcev od njega! Je preplet raznolikih umetniških točk od pevskih, plesnih, komičnih, čarodejskih in akrobatskih, ki s svojo dovršenostjo in spektakularnostjo očarajo vsakogar. Producenti so na spletu zasledili nore posnetke naših akrobatov Dunking Devils, ki so se jim zdeli ravno pravšnji za nastop na najpopularnejši oddaji na svetu. Kontaktirali so jih in jih povabili na Kitajsko, čemur so se naši akrobati z veseljem odzvali.
Jackie Chan in Dunking Devils
Jackie Chan in Dunking Devils

Dunking Devils so nastopili skupaj s slavnima kitajskima igralcema ter kitajsko plesno-navijaško skupino, s katerimi so pričarali pravi akrobatsko-košarkarski spektakel in tako navdušili kitajsko občinstvo, da povpraševanja za nastope kar dežujejo! Spoznali so tudi enega od največjih kitajskih zvezdnikov, legendo borilnih veščin Jackieja Chana, ki se je tokrat predstavil s pevsko točko.
DD na Kitajskem zidu
DD na Kitajskem zidu

Če vas zanima, kako je videti takšen akrobatski spektakel, boste imeli 17. in 18. maja to priložnost videti v živo v Hali Tivoli. Dunking Devils namreč organizirajo akrobatski cirkus z imenom Dunking Devils LIVE, kjer se bodo poleg njih predstavili mnogi drugi slovenski in tuji artisti: akrobata Flipping Art, poledancerki Duo Kamikazete, plesalci Artifex, freestylerji Da Move Crew, magični LED Motion ter mnogi drugi. (sporočajo Dunking Devils)

Oglejte si videoposnetek nastopa Dunking Devils na gala dogodku.

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Predstava De-set odpade. Plesalec Michal Rynia − zlom desetega rebra!
Za 16. oktober napovedana premiera MN Dance Company se prestavi!
Ritem izjav
Oktober 2019
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Jorge Bucay. Nihče ne more narediti zate, kar lahko sam narediš zase
Svetovno znani argentinski psihoterapevt in pisatelj po sedmih letih spet v Ljubljani; in navdušil z zgodbami, ki so ga naučile živeti
Zajtrk v postelji z ovsenimi palačinkami
Brez napora v nov dan z mojim receptom
Preberi članek
Preberi članek