Pogrom na Wernerja Brozovića na družbenih omrežjih! Niti t od tanga!

Usodni tango Wernerja in Gordane (foto: POP TV)
Usodni tango Wernerja in Gordane (foto: POP TV)
"Niti T od tanga!"
"Z vsem spoštovanjem do g. Wernerja (Brozovića, op. u.) in truda, ki ga vlaga, je treba priznati ,da bi lahko bil malce bolj samokritičen ... krivi so škornji, hlače, glasba, žirija, vreme, sosedova Micka ... od človeka, ki je že toliko let v svetu zabave, bi pričakovala, da bolje prenaša kritiko ... pa nimam ničesar proti njemu, je čisto simpatičen dečko ... sicer pa je vse le show ..."
"Klovn. zrelo za izločitev. Pa še ta njegov bedast prisiljen nasmeh ..."
"Werner, bol', da poješ, ples ni zate."
... Gordana Grandošek Whiddon in Trent Whiddon sta bila z masko za nastop zadovoljna; mi pa z njeno koreografijo malo manj. (foto: FB)
... Gordana Grandošek Whiddon in Trent Whiddon sta bila z masko za nastop zadovoljna; mi pa z njeno koreografijo malo manj. (foto: FB)

"Hlod od hloda! Pa niti P od plesa niti T od tangota. Dejte no, sej ni edin', k' j' visok, pa zato še nimajo usi to z zgovor, k ga z apriori serviraš, probaš zakrit z enm nasmeham pa računaš na praznoglave oboževalke! Če se pleše, se pleše, če se smeji, se smeji, če se poje, se poje. Eni pač niso za ples pa pika in bi biu zadn cajt, d' grejo domou, AMPAK se bodo seveda še naprej šlepal, pa tud če bojo sam stal pa s smejal! Že od prve oddaje je jasn d ni za na plesišče. Pejte ga gledat pa jokat pa s mu smehlat in z robčkam mahat k bo peu al karkol že pač tem rečete, plesišče pa puste plesalcem!"
"Werner, če bi bil ded, bi se sam izločo, ker to ni blo podobno ničemer."
"Da ni Wernerja in Rebeke (Dremelj, op. u.), oddaja pol toliko ne bi bila zanimiva."
(je le delček komentarjev (objavljamo jih v izvirni obliki, nelektorirane) na pokazani tango v šovu Zvezde plešejo Wernerja Brozoviča, ki je s soplesalko Gordano Grandošek Whiddon pristal po sodniškem ocenjevanju na zadnjem mestu. A so Werčija, kot ga kličejo njegovi oboževalci, s telefonskim glasovanjem rešili pred izpadom iz oddaje. Tudi zapisi na njegovem FB-profilu so polni podpore v slogu "res je, vsak ima svojega favorita ... tud jaz ... Werčiju pa čestitam za pogum .... res je težko z njegovo višino vse te korake in še dresi-kostumi ... no pa saj pravijo, da važno, da ti uživaš in delaš zase, ker ti bo potem vse to ostalo in boš lahko na koncertih izkoristil vso to znanje in bil naš Ricky Martin". Še Werner se je 'zasekiral', ampak 'profi', kot je, bi vendarle lahko vedel, da se je prostovoljno odločil za šov z vsemi producentskimi zankami vred. In ne smemo pozabiti, vsi nastopajoči so v oddaji seveda honorirani!)
Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
 • plesni čevelj
 •   |   5.4.2018  |  
 • 16:00
 • Ni kaj dodat; Werči ne zna plesat!
 • Barbara
 •   |   5.4.2018  |  
 • 14:03
 • No tale zapis pa je malo grd in beden. Je res, da ni bilo okej zaplesano in nisem njegova oboževalka. Ampak kak nastop so mu pa res naredili? Kar nekaj. Tango si predstavljaš kot neko strast, čutnost, divjost, ki jo umiriš v čisto eleganco in dodelanost strastnega giba. Ampak kako boš to čutil ob vsej tej sceni? Muzika za nikamor. Res ne vem, kdo je odgovoren za izbor glasbe, ampak vsa čast plesalcem, da tega sr?anja ne zavrnejo. Na tak komad, kot je bil ta, sploh ne moreš začutit tistega, kar naj bi tango iz tebe izvabil. Vse skupaj je bila ena parodija v gumijastih škornjih. Verjamem Wernerju, da se je počutil skrajno bedno, da ni mogel ničesar začutit, ker se je še meni pred ekranom zdela celotna ideja nastopa totalen polom. Za kar pa, če smo malo objektivni, ni kriv izključno Werner. Saj tudi pri Dejanu in Jagodi. Spet neka bedna zasnova nastopa. Nekako je šlo skozi, da ni vse skupaj izpadlo preveč bedasto. Ampak še vedno, to ni to. Kar na nekaj plesat, ne gre. Začutit moraš. In to bi lahko plesalci (ali kdo ste tisti, ki tele članke napišete) vedeli.
 • Preberi članek
  Preberi članek
  Azra Selimanovič. Na Libero Dance Festu nihče ne bo zadnji!
  Prihodnji vikend se bo v soboto, 30. marca, v Športni dvorani v Dobrovi odvijal prvi Libero Dance Fest. Preberite si pogovor z iniciatorko festivala Azro Selimanovič.
  Ritem izjav
  Marec 2019
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  Preberi članek
  Preberi članek
  Preberi članek
  Preberi članek
  The ONE Colour Stylist Ultimate šminka. Izberite svojo barvo in poudarite svojo edinstvenost!
  Pri Oriflamu so izdelali šminko v kar 24 različnih barvnih odtenkih in gotovo boste našli pravo zase
  Vabim te na grške počitnice na Kreto
  Joga, kuharski delavnici, zdrava hrana, sonce, morje, sprostitev ... vse to je Tertsa
  Preberi članek
  Preberi članek