Jure Bergant in Milana Chekanova. Osvojitev naslova državnega prvaka je v redu!

Članska prvaka Milana Chekanova in Jure Bergant iz Plesnega kluba Feniks (foto: Marko Mesec)
Članska prvaka Milana Chekanova in Jure Bergant iz Plesnega kluba Feniks (foto: Marko Mesec)

Končno smo odplesali tudi polfinale, plesati samo finale je za plesalce samomor, tako da dobro, da se nas je nabralo toliko, da končno lahko dobro odplešeš. Nisva imela cilja zmagati, ampak pokazati, kako plesati najboljše, kako pleševa skupaj in pokazati najino ljubezen. Treba se je zavedati, da je to Slovenija, majhna država, malo parov. Državna prvaka super, ena potrditev za naprej, ampak midva gledava zunaj Slovenije, kjer je več parov, večja konkurenca. Ta teden se pripravljava na evropsko prvenstvo v kombinaciji, midva sva načeloma par za deset plesov, je šok, ker sva izvedela, da greva, šele pred nekaj dnevi, in to je res edini šok glede organizacije. Imela sva namreč potrjeno eno tekmo, ki sva jo morala odpovedati. Glede razpada para (Vladislav, op. u.) Kolesnikov & (Naja, op. u.) Dolenc je velika škoda, izgubili smo en dober par, konkurenca se zmanjša, motivacija je manjša, škoda res škoda.
Najina prva stvar je, da se povzpneva na WDSF-lestvici, midva ciljava na mednarodno konkurenco. Nama zmaga na državnem prvenstvu ne pomeni toliko, ne narobe razumeti, je v redu, ampak nama je pomembno, res edino pomembno, da se dokaževa med pari na svetovni ravni in se primerjava z njimi. (sta za naš portal in oddajo Parada plesa komentirala osvojeni naslov državnega prvaka v članski konkurenci v latinskoameriških plesih Jure Bergant in Milana Chekanova. V soboto bosta tekmovala na evropskem prvenstvu v kombinaciji, kamor potujeta namesto razpadlega para, Vladislav Kolesnikov in Naja Dolenc. V Brno, kjer se bo odvijala tekma, ju spremlja Marko Vodnik. Jure in Milana sta trenutno na 69. mestu svetovne lestvice v latinu in na 115. mestu v standardnih plesih.)

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Zvezde plešejo drugič. 'Toti par', Natalija Bratkovič in Arnej Ivkovič, izpadel prvi!
Odlična uvodna točka, plesni kostumi na precej višji ravni kot v prejšnji sezoni; v pričakovanju strokovnejših komentarjev Andreja Škufce in Katarine Venturini
Ritem izjav
Marec 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Praznujte pomlad z Oriflamom. Podarite si šopek ljubezni.
V novem, marčevskem katalogu vas čaka poleg številnih kozmetičnih izdelkov tudi veliko modnih dodatkov
Serija receptov, imenovana Pisana kulinarika
V sodelovanju s podjetjem Spar sem vam pripravila deset zanimivih in preprostih receptov
Preberi članek
Preberi članek