Novoletno voščilo. Mimi M. Mirčeta. Pobarvajte novo leto s sanjami, okrasite s čudeži

Mimi Marčac Mirčeta je upravičeno zadovoljna z minulim letom.
Mimi Marčac Mirčeta je upravičeno zadovoljna z minulim letom.

Za mano je čudovito leto. Leto polno zanimivih projektov. Odprla sem svoj Plesni center Mimi v čudovitem okolju Laguna resort Ljubljana, v Befit centru. Potovala in delala z najboljšimi plesalci Evrope od Skandinavije pa do Rusije. Arsana dance camp so sprejeli tudi slovenski plesalci,  lani smo imeli več tujih. Najbolj sem zadovoljna s svojimi sončki, ki so celo leto pridno trenirali in na državnem prvenstvu dosegli sedem zlatih odličji, tri srebrna in dve bronasti, na evropskih in svetovnih štiri zlata in tri bronasta odličja.

Mimi med treningom na festivalu Arsana
Mimi med treningom na festivalu Arsana


Pa odličja niso tako pomembna, pomembno je, da res uživajo v plesu, na vsakem treningu čutim, kako srkajo znanje, kar je pa še bolje raziskujejo gib. Vsak dan zato tudi jaz z veseljem čakam treninge in ideje se porajajo vsakodnevno, ker mi plesalci resnično zaupajo in jaz zares verjamem vanje. Cela ekipa plesnega centra je predana plesu in našim plesalcem.

... in s plesalkami na Državcu 2017 ...
... in s plesalkami na Državcu 2017 ...


V letu 2018 si želim, da bi bili še naprej tako zagnani in delali s tako energijo, kot smo v letu 2017. Mogoče le več novih mladih začetnikov, ki bi jih potegnili v svet plesa in lepega giba. In malo več časa, da bi dokončala knjigo, ki jo zares počasi pišem že dve leti .

...
...


Svojim kolegom trenerjem, koreografom in sodnikom ter vsem plesalcem in bralcem Parade plesa želim zares spokojne praznike v krogu svojih najbližjih. Novo leto je kot bel nepopisan list pobarvajte ga s sanjami, preplavite z ljubeznijo do plesa, popišite z neverjetnimi dosežki in okrasite s čudeži. Lepe praznike in srečno 2018. (so razmišljanja in želje koreografinje, pedagoginje, mednarodne plesne sodnice, lastnice Plesnega centra Mimi Mimi Marčac Mirčete)

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Zvezde plešejo sedmič. Izpadli Dejan Krajnc je pokazal lep napredek.
Sedem plesnih parov, ljubezenska tematika in vrnitev k standardnim in latinskoameriškim plesom je zaznamovalo sedmo epizodo
Ritem izjav
April 2018
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Nepremagljiva in neustavljiva Rebeka Dremelj ve, kaj si želijo sodobne ženske. Parfum Št. 3!
Na tržišču je že tretja dišava nekdanje misice in pevke. Vonji breskev, nežnega jasmina, sandalovine ... – zadetek v polno!
Odlična veganska torta s kokosovo glazuro
Pisana kulinarika je ponovno v akciji!
Preberi članek
Preberi članek