Novoletno voščilo. Mimi M. Mirčeta. Pobarvajte novo leto s sanjami, okrasite s čudeži

Mimi Marčac Mirčeta je upravičeno zadovoljna z minulim letom.
Mimi Marčac Mirčeta je upravičeno zadovoljna z minulim letom.

Za mano je čudovito leto. Leto polno zanimivih projektov. Odprla sem svoj Plesni center Mimi v čudovitem okolju Laguna resort Ljubljana, v Befit centru. Potovala in delala z najboljšimi plesalci Evrope od Skandinavije pa do Rusije. Arsana dance camp so sprejeli tudi slovenski plesalci,  lani smo imeli več tujih. Najbolj sem zadovoljna s svojimi sončki, ki so celo leto pridno trenirali in na državnem prvenstvu dosegli sedem zlatih odličji, tri srebrna in dve bronasti, na evropskih in svetovnih štiri zlata in tri bronasta odličja.

Mimi med treningom na festivalu Arsana
Mimi med treningom na festivalu Arsana


Pa odličja niso tako pomembna, pomembno je, da res uživajo v plesu, na vsakem treningu čutim, kako srkajo znanje, kar je pa še bolje raziskujejo gib. Vsak dan zato tudi jaz z veseljem čakam treninge in ideje se porajajo vsakodnevno, ker mi plesalci resnično zaupajo in jaz zares verjamem vanje. Cela ekipa plesnega centra je predana plesu in našim plesalcem.

... in s plesalkami na Državcu 2017 ...
... in s plesalkami na Državcu 2017 ...


V letu 2018 si želim, da bi bili še naprej tako zagnani in delali s tako energijo, kot smo v letu 2017. Mogoče le več novih mladih začetnikov, ki bi jih potegnili v svet plesa in lepega giba. In malo več časa, da bi dokončala knjigo, ki jo zares počasi pišem že dve leti .

...
...


Svojim kolegom trenerjem, koreografom in sodnikom ter vsem plesalcem in bralcem Parade plesa želim zares spokojne praznike v krogu svojih najbližjih. Novo leto je kot bel nepopisan list pobarvajte ga s sanjami, preplavite z ljubeznijo do plesa, popišite z neverjetnimi dosežki in okrasite s čudeži. Lepe praznike in srečno 2018. (so razmišljanja in želje koreografinje, pedagoginje, mednarodne plesne sodnice, lastnice Plesnega centra Mimi Mimi Marčac Mirčete)

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Zimska plesna šola v Mariboru že triintridesetič!
Osveži in pridobi ostrino gibanja tudi v zimskem času!
Ritem izjav
Januar 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Zdravi in lepi poleti pa tudi pozimi. Z Oriflamom vedno!
V novem katalogu vas poleg številnih ugodnosti čaka tudi nekaj novih izdelkov
Veganski čokoladni mousse
Recept s petimi sestavinami, ki ga lahko pripravite v 15-ih minutah!
Preberi članek
Preberi članek