Trkaj & Nipke. Za prihodnost kreativne Slovenije in hip-hopa ni bojazni!

Hip-hop junake sta v videospot združila Trkaj in Nipke.
Hip-hop junake sta v videospot združila Trkaj in Nipke.
V avgustu 2017 smo začeli z akcijo Hip Hop junak, ki jo je podprla zavarovalnica Adriatic Slovenica. Ker dobivamo veliko prošenj, če bi bilo mogoče nastopiti v naših videospotih, smo to željo izpolnili in še dodatno nadgradili. Preko naših družbenih omrežij smo Trkaj, Nipke in plesna skupina The Artifex pozvali vse hip-hop junake, da se nam pridružijo in z nami povežejo svoje super moči! Odziv je bil neverjeten! Več kot 100 mladih (akrobati, raperji, producenti, slikarji, plesalci) nam je poslalo videoposnetke in fotografije svojih trikov, risb, glasbenih izdelkov in koreografij. Najboljše smo povabili na snemanje videospota, za novo pesem Hip Hop Junak, ki je bila ustvarjena prav za ta namen.
...

Mladi so tako dobili izkušnjo, kako je snemati videospot, prav tako pa smo ustvarili trajen spomin, kar je resnična super moč! Gledajoč mlade, kako do treh, štirih zjutraj še neutrudno čakajo na svoj del snemanja, je res neverjetno. Za prihodnost kreativne Slovenije in hip-hopa ni bojazni! Zgodba se še ne zaključuje, saj bomo 8. decembra 2017 nastopili skupaj na velikem koncertu Ritma Mladosti, v velikem koreografskem spektaklu. Svoje super moči pa bomo še naprej razvijali in jih širili med Vas, drage poslušalke in poslušalci. (sporoča Trkaj ob lansiranju novega videospota Hip Hop Junak)
Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Moja vloga v predstavi Human je večplastna in predstavlja nekakšno avtoriteto
Plesalec, koreograf in pedagog Jernej Bizjak o sodelovanju s Kjaro Starič Wurst in novi predstavi Human
Ritem izjav
September 2019
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Jorge Bucay. Nihče ne more narediti zate, kar lahko sam narediš zase
Svetovno znani argentinski psihoterapevt in pisatelj po sedmih letih spet v Ljubljani; in navdušil z zgodbami, ki so ga naučile živeti
Zajtrk v postelji z ovsenimi palačinkami
Brez napora v nov dan z mojim receptom
Preberi članek
Preberi članek