Vadim Panov. V veliko veselje mi je, da nastopam kot Hrestač, kot lesena igrača.

Od otroštva sem bil profesionalni umetnostni drsalec. Najprej sem drsal sam, nato začel s plesom na ledu. Umetnostno drsanje in ruski klasični balet sta priljubljena po vsem svetu. Balet na ledu združuje lepoto obeh.
...
...

Hrestač je posebna predstava v prazničnem času. V veliko veselje mi je, da imam priložnost nastopati kot Hrestač v prvem delu predstave, ko je ta še lesena igrača. Zelo zanimivo je bilo pripravljati ta lik, gibi in geste pa so zelo posebni, saj se premikam kot lesena igrača. Ta lik mi je zelo všeč in je zame zelo poseben.
...
...

Lika Hrestača in Klare občinstvo po navadi obožuje, še posebej otroci. Prvič bom v Ljubljani, prepričan sem, da bomo pripravili dobro predstavo, in pričakujem aplavze. (je za naš portal komentiral gostovanje predstave Hrestač – balet na ledu v izvedbi Sanktpeterburškega državnega baleta drsalec in plesalec Vadim Panov, ki drsa, pleše ter igra Hrestača. Predstavo si lahko ogledate 11. in 12. novembra ob 20.00 in v dodatni predstavi 12. novembra ob 17.00, ko se bo oder Gallusove dvorane Cankarjevega doma spremenil v drsališče.)
Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Moja vloga v predstavi Human je večplastna in predstavlja nekakšno avtoriteto
Plesalec, koreograf in pedagog Jernej Bizjak o sodelovanju s Kjaro Starič Wurst in novi predstavi Human
Ritem izjav
September 2019
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Jorge Bucay. Nihče ne more narediti zate, kar lahko sam narediš zase
Svetovno znani argentinski psihoterapevt in pisatelj po sedmih letih spet v Ljubljani; in navdušil z zgodbami, ki so ga naučile živeti
Zajtrk v postelji z ovsenimi palačinkami
Brez napora v nov dan z mojim receptom
Preberi članek
Preberi članek