Legendarni smučar Jure Franko prismučal do stote izvedbe muzikala Mamma Mia!

V četrtek, 15. junija, sta minili točno dve leti od premierne uprizoritve muzikala Mamma Mia! v ljubljanskih Križankah v okviru Ljubljana Festivala. Muzikal Mamma Mia! se spet vrača v Križanke. V nedeljo, 18. junija, bo tam odigrana že stota predstava! Vstopnice za predstavo so bile razprodane že pred dvema tednoma.

...
...


Ekipa muzikala Mamma Mia! je pripravila praznovanje druge obletnice in stote predstave. Praznovanja se je udeležila večina igralcev in plesalcev iz muzikala, ekipa, ki je muzikal pripravila, povabljeni gostje, predstavniki Ljubljana Festivala in novinarji. Producent muzikala Mamma Mia! Jurij Franko se je v pozdravnem nagovoru zahvalil avtorjem in nastopajočim za njihov prispevek k uspešnosti predstave, ki si jo je v dveh letih ogledalo že več kot 110.000 gledalcev. Predstavil je nove člane igralske zasedbe. Kot alternacije vstopajo v ekipo Lina Rahne, Veronika Kozamernik in Jaša Jamnik.

...
...


Mamma Mia! nadaljuje poletno turnejo s predstavami na gradu Vurberk 29. junija in v Avditoriju Portorož 26. avgusta. Za jesen in zimo je gospod Franko napovedal gostovanja predstave po vsej Sloveniji. V prodaji so že vstopnice za predstave v Sežani, Slovenskih Konjicah, Črnomlju, Mežici, Medvodah in Novi Gorici. Decembra bo muzikal Mamma Mia! popestril prednovoletno vzdušje v Celju, Velenju, Murski Soboti, Mariboru, Novem Mestu in Ljubljani.

... (foto: Prospot)
... (foto: Prospot)


Muzikal Mamma Mia! oživlja glasbeno zapuščino legendarne skupine Abba. Romantično zgodbo polno optimizma in življenjske energije, pod režiserskim vodstvom Juga Radivojevića, na odru izvaja 41-članska zasedba: Simona Vodopivec Franko, Lina Rahne/Veronika Kozamernik, Alenka Godec, Damjana Golavšek, Uroš Smolej/Jure Sešek, Gojmir Lešnjak – Gojc/Jaša Jamnik, Marjan Bunič, Matjaž Kumelj ter mnogi drugi. Abbine večne glasbene uspešnice, ob izjemnih koreografijah Mojce Horvat ter pod dirigentsko taktirko maestra Patrika Grebla v muzikalu zaživijo v slovenskem jeziku, za kar je z odličnimi prevodi poskrbel glasbenik in kantavtor Tomaž Domicelj. (je sporočila ekipa predstave Mamma Mia, ki bo nocoj odplesala stoto predstavo tega popularnega muzikala)

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Zvezde plešejo drugič. 'Toti par', Natalija Bratkovič in Arnej Ivkovič, izpadel prvi!
Odlična uvodna točka, plesni kostumi na precej višji ravni kot v prejšnji sezoni; v pričakovanju strokovnejših komentarjev Andreja Škufce in Katarine Venturini
Ritem izjav
Marec 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Praznujte pomlad z Oriflamom. Podarite si šopek ljubezni.
V novem, marčevskem katalogu vas čaka poleg številnih kozmetičnih izdelkov tudi veliko modnih dodatkov
Serija receptov, imenovana Pisana kulinarika
V sodelovanju s podjetjem Spar sem vam pripravila deset zanimivih in preprostih receptov
Preberi članek
Preberi članek