Legendarni smučar Jure Franko prismučal do stote izvedbe muzikala Mamma Mia!

V četrtek, 15. junija, sta minili točno dve leti od premierne uprizoritve muzikala Mamma Mia! v ljubljanskih Križankah v okviru Ljubljana Festivala. Muzikal Mamma Mia! se spet vrača v Križanke. V nedeljo, 18. junija, bo tam odigrana že stota predstava! Vstopnice za predstavo so bile razprodane že pred dvema tednoma.

...
...


Ekipa muzikala Mamma Mia! je pripravila praznovanje druge obletnice in stote predstave. Praznovanja se je udeležila večina igralcev in plesalcev iz muzikala, ekipa, ki je muzikal pripravila, povabljeni gostje, predstavniki Ljubljana Festivala in novinarji. Producent muzikala Mamma Mia! Jurij Franko se je v pozdravnem nagovoru zahvalil avtorjem in nastopajočim za njihov prispevek k uspešnosti predstave, ki si jo je v dveh letih ogledalo že več kot 110.000 gledalcev. Predstavil je nove člane igralske zasedbe. Kot alternacije vstopajo v ekipo Lina Rahne, Veronika Kozamernik in Jaša Jamnik.

...
...


Mamma Mia! nadaljuje poletno turnejo s predstavami na gradu Vurberk 29. junija in v Avditoriju Portorož 26. avgusta. Za jesen in zimo je gospod Franko napovedal gostovanja predstave po vsej Sloveniji. V prodaji so že vstopnice za predstave v Sežani, Slovenskih Konjicah, Črnomlju, Mežici, Medvodah in Novi Gorici. Decembra bo muzikal Mamma Mia! popestril prednovoletno vzdušje v Celju, Velenju, Murski Soboti, Mariboru, Novem Mestu in Ljubljani.

... (foto: Prospot)
... (foto: Prospot)


Muzikal Mamma Mia! oživlja glasbeno zapuščino legendarne skupine Abba. Romantično zgodbo polno optimizma in življenjske energije, pod režiserskim vodstvom Juga Radivojevića, na odru izvaja 41-članska zasedba: Simona Vodopivec Franko, Lina Rahne/Veronika Kozamernik, Alenka Godec, Damjana Golavšek, Uroš Smolej/Jure Sešek, Gojmir Lešnjak – Gojc/Jaša Jamnik, Marjan Bunič, Matjaž Kumelj ter mnogi drugi. Abbine večne glasbene uspešnice, ob izjemnih koreografijah Mojce Horvat ter pod dirigentsko taktirko maestra Patrika Grebla v muzikalu zaživijo v slovenskem jeziku, za kar je z odličnimi prevodi poskrbel glasbenik in kantavtor Tomaž Domicelj. (je sporočila ekipa predstave Mamma Mia, ki bo nocoj odplesala stoto predstavo tega popularnega muzikala)

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Bravo! Ukrajinka Nadija Bičkova katapultirana med britanske plesne zvezde.
BBC-jevi producenti izbrali svetovno prvakinjo med plešoče plesne zvezde britanskega šova Strictly come Dancing
Ritem izjav
Junij 2017
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Za večno mladosten videz. Vaša koža si zasluži najboljše. Vrhunsko kozmetiko Genosys
Kozmetični izdelki so iz naravnih sestavin, ki kožo pomlajujejo, negujejo in varujejo pred škodljivimi vplivi, primerni tudi za najobčutljivejšo kožo
Kako narediti kefir? Kefirko je pravi odgovor!
Vsi, ki si želite narediti kefir, seveda potrebujete kefirjeva zrnca!
Preberi članek
Preberi članek