Tjaša Žibert. Nastopanje je moja strast. Dance Amore pa bo izstopal!

Projektu Dance Amore sem se pridružila, ker rada sprejmem nove izzive. Sama prihajam iz jazz/sodobnih vod, a že od malega so me privlačili  tudi standardni in latinskoameriški plesi. Zadnja leta se vedno več izobražujem tudi v tej smeri, in ker ta predstava združuje oba stila, se mi je zdela idealna priložnost, ko me je Jurij (Batagelj, op. u.) povabil k sodelovanju.

...
...


Moja vloga v šovu je gospodična Simone, za sabo imam že kar nekaj izkušenj z nastopanjem, vse od West End predstav, reklam do komercialnih odrov z glasbeniki, tako da upam trditi, da sem pripravljena, še posebej zato, ker je nastopanje moja strast. Se mi pa zdi vedno znova zanimivo poprijeti za novo vlogo in jo uprizoriti.

...
...


Zadnja štiri leta živim in delam v Londonu, kjer je kultura West End predstav drugačna, kot se je spomnim iz Slovenije, bolj cenjena. A se mi zdi, da se tudi doma razvija v pozitivno smer. Sama zasledim, da je vedno več in več muzikalov, kar je odlično, in da so ljudje začeli uživati v gledanju teh.

...
...


Dance Amore ima drugačen pristop, je bolj zasnovana na plesu, in že s tem bo izstopala od vseh preostalih, kjer je ponavadi v ospredju igra oz petje. Zelo je razgibana, gledalce bomo popeljali vse od živahnih ritmov pa do umirjenih, čustvenih prizorov. Eden od razlogov, zakaj občinstvo oz. tudi sama rada gledam tovrstne predstave, je ravno to, da te lahko pripelje do solz smeha in žalosti, občutkov sreče in krivde. Čustev, ki jih ob gledanju filmov ali branju knjig preprosto ne poznamo. In ravno to želimo dati tudi našemu občinstvu.

...
...


Trenutno aktivno treniramo točko po točko, pozneje pa nas čaka, da vse to združimo v celovečerno predstavo. Celotna ekipa je zelo zagnana in motivirana. Verjamemo v končni izdelek! (je za naš portal komentirala sodelovanje v predstavi Dance Amore plesalka Tjaša Žibert)

...
...

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Zvezde plešejo drugič. 'Toti par', Natalija Bratkovič in Arnej Ivkovič, izpadel prvi!
Odlična uvodna točka, plesni kostumi na precej višji ravni kot v prejšnji sezoni; v pričakovanju strokovnejših komentarjev Andreja Škufce in Katarine Venturini
Ritem izjav
Marec 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Praznujte pomlad z Oriflamom. Podarite si šopek ljubezni.
V novem, marčevskem katalogu vas čaka poleg številnih kozmetičnih izdelkov tudi veliko modnih dodatkov
Tretje mesto za Teresamisu na izboru Najbolj zdrav prehrambeni blog Slovenije
Dobra novica prinaša dobro akcijo. Poklanjam merilne skodelice in deske za rezanje!
Preberi članek
Preberi članek