Katja Vidmar. Moja zgodba postane zgodba mnogih ...

Diham in živim ples, se stapljam z glasbo, z gibi govorim zgodbo, ustvarjam trenutke, ki jih čutim kot tisti del sebe, ki lebdi. Moja zgodba postane zgodba mnogih in moji občutki se dotikajo duš drugih. Iščemo odgovore in rešitev za tiste, ki ne zmorejo sami. Življenje prinaša in odnaša. Trosi trenutke, ki bežijo mimo nas, in če jih ne ulovimo, spolzijo kot veter.

...
...


S plesnim multimedijskim projektom Življenje je vrednota pod častnim pokroviteljstvom gospe Vlaste Nussdorfer, varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije, smo ustvarili predstavo, ki se dotika tistih, ki se soočajo z boleznijo (RAK), ki se splazi v naša življenja tiho in spremeni vse vzame pogum, smeh, čas ... ko človek obnemi, obstane, otopi in išče odgovore, brska po svoji preteklosti, čuti strah in se boji prihodnosti.

...
...


Skozi gib in glasbo nas plesna predstava nagovarja, da razmislimo o življenju, bolezni, ljubezni in trpljenju, a vedno najdemo pot v svetlobo, cenimo trenutke in se zavedamo življenja kot univerzalnega darila. (razmišlja plesalka, koreografinja, scenaristka in producentka, avtorica veznega besedila ter izbora glasbe Katja Vidmar ob nastajanju predstave Življenje je vrednota, ki bo doživela premiero 16. maja ob 20.00 na odru Španskih borcev v Ljubljani)

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Prihaja muzikal Vesna. Ko ljubezen premaga vse.
Nekdanji programski direktor POP TV in Planet TV Gorazd Slak predstavlja nov muzikal
Ritem izjav
Marec 2017
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Bruce Springsteen. Kako mu uspeva? Geni, naravni talent, želja po slavi, ljubezni, seksu ...?
Pri založbi Učila International je izšla težko pričakovana avtobiografija kultnega newjerseyjskega rokerja v slovenskem jeziku
V nedeljo vas peljem v čarobno Wanako
Na meniju bodo zdrave solatke in skok s padalom
Preberi članek
Preberi članek