Dunking Devils. HUDOdobra TELOvadnica. Še en nor video in natečaj za 55.000 evrov!

Dunking Devils v elementu ...
Dunking Devils v elementu ...

Dunking Devils, vsem poznana slovenska akrobatska skupina, je spet posnela nov 'odštekan' video, v katerem svoje vragolije izvajajo v šolskih telovadnicah. Namen videa je spodbuditi šolarje k zdravemu življenju, gibanju in kreativnemu izražanju, saj so se kot ambasadorji pridružili projektu HUDOdobra TELOvadnica, ki ga izvajata Fakulteta za šport Univerze v Ljubljani pod pokroviteljstvom Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport. Video je del natečaja, v katerem se lahko osnovne in srednje šole potegujejo za prenovitev šolske telovadnice.

Oglejte si nor akrobatsko kreativni spektakel; akrobatsko zabijanje z vrvjo, ninja skok z lojtre na mrežo, trampolinanje ob drogu, salta trebušnjaki in še mnogo več!


Dunking Devils v videu spodbujajo osnovnošolce in dijake, da skupaj s svojimi mentorji posnamejo izviren video ali kolaž fotografij na temo 'HUDOdobra TELOvadnica' in se z njim potegujejo za prenovitev šolske telovadnice. Kreativen video oz. kolaž morajo do 26. 4. 2017 naložiti na spletno stran www.hudodobra-telovadnica.si. Zmagovalna šola bo za nagrado prejela celostno posodobitev šolske telovadnice v vrednosti 55.000 evrov, prenova pa bo izvedena s strani podjetja Elan Inventa v skladu s strokovnimi priporočili Fakultete za šport. Prenova bo služila kot vzorčni primer nadaljnje posodobitve šolskih telovadnic.

...
...


Dunking Devils so po vsem svetu znani po svojih viralnih videih, v katerih združujejo šport in kreativnost. Med bolj znanimi so Zabijanje na vlaku, Skakanje s Savskega mostu in FC Arsenal vs. Dunking Devils. Skupno so dosegli že več kot 80 milijonov ogledov. Za ambasadorstvo pri projektu HUDOdobra TELOvadnica so se odločili, ker sta šport in kreativnost del njihovega vsakdana in bi radi k obema spodbudili tudi šolarje.

...
...


Dijake, učence in mentorje vseh slovenskih srednjih in osnovnih šol vabijo, da se prijavijo na natečaj. Posnetek oz. fotografije, ki jih bodo naredili za natečaj, naj prikažejo uporabo športne opreme v njihovi šolski telovadnici na izviren, ustvarjalen in hudomušen način. Žirija bo pozorna tudi na pomenskost, tehnično dovršenost in estetiko posnetka, pri šolah, ki bodo prišle v ožji izbor za nagrado, pa tudi prikaz stanja šolske telovadnice. Več informacij o projektu in prijavi na natečaj HUDOdobra TELOvadnica najdete na www.hudodobra-telovadnica.si. (je sporočil Domen Rozman, menedžer skupine Dunking Devils, in povabil vse šolarje ter mentorje k sodelovanju na natečaju)
%x1%

 

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Zvezde plešejo sedmič. Izpadli Dejan Krajnc je pokazal lep napredek.
Sedem plesnih parov, ljubezenska tematika in vrnitev k standardnim in latinskoameriškim plesom je zaznamovalo sedmo epizodo
Ritem izjav
April 2018
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Nepremagljiva in neustavljiva Rebeka Dremelj ve, kaj si želijo sodobne ženske. Parfum Št. 3!
Na tržišču je že tretja dišava nekdanje misice in pevke. Vonji breskev, nežnega jasmina, sandalovine ... – zadetek v polno!
Odlična veganska torta s kokosovo glazuro
Pisana kulinarika je ponovno v akciji!
Preberi članek
Preberi članek