Tržič, 25.08.2019 | Založba Učila

Lagom. Način življenja, ki spodbja življenjsko sozvočje

Nova knjižna uspešnica Založbe Učila

Pri Založbi Učila je izšla nova knjižna uspešnica Lagom. Švedski izraz lagom je nova življenjska trendovska smernica, ki bi jo bilo vredno vpeljati v svoj vsakdan. Je način življenja, ki spodbuja sozvočje. V ospredje postavlja pravičnost, zmernost ter zadovoljstvo s tistim, kar imaš.Jedro lagoma je stremljenje k najvišjemu življenjskemu ravnovesju, ki obsega vse vidike posameznikovega obstoja in ga pomaga usmerjati v najnaravnejše delovanje brez vsakršnega truda. Ta prečudovita knjiga vam bo v vaš vsakdan pomagala vpeljati majhne, preproste spremembe, s katerimi se boste približali skrivnosti dobrega življenja po švedsko.

Lola Akinmade Åkerström
Lola Akinmade Åkerström

Lola Akinmade Åkerström je živela na treh različnih celinah, v Afriki, Severni Ameriki, zdaj še v Evropi, in sicer na vsaki kar lepo obdobje. Zanimajo jo najrazličnejše prvine in odtenki kultur ter njihovo odražanje v odnosih. Lola je magistrica informacijskih znanosti na Univerzi v Marylandu. Več kot desetletje je bila svetovalka in programerka, potem pa je sledila svojim sanjam, da bi potovala, pisala potopise in fotografirala, medtem pa raziskovala najrazličnejše kulture ter spoznavala njihovo hrano, tradicijo in življenjski slog.

Predstavitveni film nigerijske pisateljica in fotografinje Lole Akinmade Åkerström.

Danes je nagrajena pisateljica, govornica in fotografinja, ki jo zastopa National Geographic Creative. Redno objavlja v najrazličnejših znanih medijih, kot so AFAR, BBC, Guardian, Lonely Planet, Travel + Leisure in National Geographic Traveler. Lolina spletna stran je www.akinmade.com.

...
...

Knjigo, ki obsega 240 barvnih strani lahko kupite v knjigarnah Felix ali naročite preko spletne strani www.felix.si Cena 16,99 eur.

Preberi članek
Preberi članek
Moja vloga v predstavi Human je večplastna in predstavlja nekakšno avtoriteto
Plesalec, koreograf in pedagog Jernej Bizjak o sodelovanju s Kjaro Starič Wurst in novi predstavi Human
Hiša umetnosti Igen je odprla vrata 40. sezone!
Hiša umetnosti Igen Celje odpira vrata 40. sezone 2019/20 ob osmih vrhunskih pedagogih, ki bodo poučevali ljubitelje plesne umetnosti ...
Preberi članek
Preberi članek
September 2019
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Preberi članek
Preberi članek
bb
Zajtrk v postelji z ovsenimi palačinkami
Brez napora v nov dan z mojim receptom
Preberi članek
Preberi članek