Ljubljana, 04.07.2017 | Oriflame

Poletje je! Oriflame za lahkotnejši korak in negovane noge

V Oriflamovih katalogih vas čakajo izdelki za nego nog, s pomočjo katerih bodo le-te lepe in privlačne ter prav nič utrujene
Tako kot vsi deli našega telesa si zaslužijo tudi noge poleti še prav posebno nego. V sončnih, toplih dneh vsi nosimo lahkotnejšo obutev, tudi bolj odprto, več se gibljemo na svežem zraku, zato so noge toliko bolj izpostavljene zunanjim vplivom, obremenjene in celo utrujene. V ta namen so pri Oriflamu pripravili za vas posebne izdelke za nego nog, s pomočjo katerih bodo le-te lepo negovane, privlačne in 'lažje'.
...
...

Težke in utrujene noge osvežite in poživite s Feet Up Advanced pomirjujočim gelom za utrujene noge. Gel, formuliran s stimulativno tehnologijo in mineralno 4E mešanico, takoj ohladi, pomiri in osveži ter olajša neprijeten občutek težkih nog in čez čas zmanjša videz oteklih nog.
...
...

Poslovite se od suhih in razpokanih pet s Feet Up Advanced kremo za nego razpokanih stopal in gladke noge. Bogata, negovalna krema je formulirana s tremi sestavinami, ki intenzivno vlažijo - urea, kokosovo maslo in pantenol - in mineralna 4E mešanica. Skupaj obnovijo in zaščitijo stanje suhe, grobe in razpokane kože. Z vidnim izboljšanjem že v treh dneh.
...
...

Feet Up Advanced zaščitni sprej proti žuljem, varuje stopala pred drgnjenjem in preprečuje nastanek žuljev. Učinkovit sprej jr formuliran s Pro-Shield tehnologijo in Mineral 4E mešanico. Ustvari neviden ščit med stopali in čevlji, stopala pa ostanejo sveža in suha, kar preprečuje nastanek žuljev. V teh dneh ga bodo prav gotovo zelo veseli tekači in pohodniki. Vsi izdelki so dermatološko preizkušeni in nežno odišavljeni.
Preberi članek
Preberi članek
V Mariboru se je zgodil Broadway! Dobesedno!
Predstava oziroma muzikal Titanik navdušil vse
Katja Dance Company s predstavo Življenje je vrednota v dvorani Vatroslav Lisinski!
Pa se je zgodilo! Ekipa Katja Dance Company se je 16. maja s svojo dobrodelno multimedijsko ...
Preberi članek
Preberi članek
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Oriflame
Prihaja Tereza’s Choice!
S slovenskim podjetjem Organa smo pripravili popolnoma vegansko linijo izdelkov!
Preberi članek
Preberi članek