TV3, 09.02.2016 | Barbra Drnač

Parada plesa. Matevž Remškar & Eva Hlebec & Minka Veselič Kološa

Predstavljamo vam tekmovalca v čirlidingu, plesalko diska in organizatorko Zimske plesne šole
Eva Hlebec, Matevž Remškar in Minka Veselič Kološa. (Foto: Marija K. Orašanin)
Eva Hlebec, Matevž Remškar in Minka Veselič Kološa. (Foto: Marija K. Orašanin)

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, si oglejte pogovor z Matevžem Remškarjem, tekmovalcem v čirlidingu, članom društva Log-Dragomer. Razložil vam bo, kako se čirliding razlikuje od čir plesa in kako se moški tekmovalci znajdejo v tej nekoliko posebni plesni oziroma gibalni zvrsti.

Matevž Remškar je moški tekmovalec v čirlidingu.
Matevž Remškar je moški tekmovalec v čirlidingu.


Iz disko področja pa prihaja atraktivna in energična plesalka Eva Hlebec, ki je najstarejša tekmovalka v tej plesni zvrsti. Seveda tridesetletna Ewka, kot jo kličejo prijatelji, sodi v sam vrh svetovne disko tekmovalne scene.

Eva Hlebec Ewka je zaprisežena disko plesalka.
Eva Hlebec Ewka je zaprisežena disko plesalka.


Zima pa ne mine brez zimske plesne šole, ki jo bo napovedala njena ustanoviteljica Minka Veselič Kološa. Zimska plesna šola je namenjena vsem, ki si želijo izpopolniti plesno znanje, ga nadgraditi in se družiti s plesnimi ustvarjalci na enem mestu. Že enaintridesetič v Mariboru.

Minka Veselič Kološa je organizatorka 31. Zimske plesne šole v Mariboru.
Minka Veselič Kološa je organizatorka 31. Zimske plesne šole v Mariboru.


Oddajo Parada plesa si lahko ogledate premierno danes zvečer ob 22.00 na TV3 in v dveh ponovitvah; v soboto, 13. februarja, ob 11.30 in v torek, 16. februarja, ob 10.30. Parada plesa, vsak drugi torek zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!

Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (Foto: Marija K. Orašanin)
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (Foto: Marija K. Orašanin)

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
  • Adel
  •   |   2.3.2016  |  
  • 14:43
  • AnonymousI don't believe she has had anhtniyg at all done. It's a different smile in the second picture. It isn't as broad of a smile with her mouth and her whole face isn't smiling like in the first picture. Not the work of surgery.
  • Andi
  •   |   2.3.2016  |  
  • 12:32
  • LexI'm 42, people guess me at 26-27, I haven't got a snglie wrinkle, and I've had nothing done! I put it down to good genes, no smoking, no sunbathing and drinking plenty of water, as well as preventing with a (cheap cheerful) nourrishing cream, I guess. But when I do get wrinkles, they will stay on my face, as the will show the map of my life, my joys and my sorrows It's nice to keep looking young for so long, but we're all beautiful without the need for plastic, and older women with surgery look silly ( speed face!) , while older women left alone look natural and elegant. http://zzgqmsgbbb.com [url=http://xrffrjmryz.com]xrffrjmryz[/url] [link=http://wgidaj.com]wgidaj[/link]
  • Mizuki
  •   |   15.2.2016  |  
  • 1:52
  • The tattoo of Snow White is aaulltcy really nice. I think it's well done. The rest are just uuuuugh .except the girl who tattooed GoogleIt on her fingers. That's at least a little cool and tolerable. : /
  • Na špici
    Boštjan Pavček. Bum z Jernejem Tozonom in Patricijo Crnkovič!
    Na začetku sem bil zelo zadržan, kar malo skeptičen. Kako bo nekdo, ki še nikoli ni plesal jazz, modern, balet, izgledal v videospotu? Kako ...
    Preberi članek
    Preberi članek
    April 2016
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    Preberi članek
    Preberi članek
    Preberi članek
    Preberi članek
    Lepa koža je vedno v modi. Odstranite gube, naj obraz zasije!
    V Kozmetiki Afrodita so izdelali profesionalno obrazno linijo 3 PEPTIDES, ki se uspešno bori proti staranju
    Tukaj je! Kuharska knjiga Zdravo, Tereza!
    Vesela sem, da lahko z vami delim recepte v svoji prvi kuharski knjigi
    Preberi članek
    Preberi članek