Glasovanje poteka od 23.07.2019 00:08 do 12.08.2019 18:00

Najbolj pravljični plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Trije tedni glasovanja so naokoli in vabljeni, da glasujete za najbolj pravljičnega plesnega ustvarjalca oziroma ustvarjalko. Pet srečnih izžrebanih glasovalcev si bo priplesalo letošnji poletni hit, in sicer 100-odstotno naravno kremo za sončenje SkinFairytale. Katarina Fajfar je ustanoviteljica naravne kozmetike SkinFairytale, ki pravi: "S svojimi mazili bi rada pripomogla k ozaveščanju o naravnih produktih, brez stranskih učinkov na kožo, za lajšanje kožnih težav, brez takojšnjega poseganja po dermatoloških kremah, ki tanjšajo kožo, predstavljajo daljše zdravljenje in vodijo v zasvojenost kože. Sprva sem mazila pripravljala ročno, ker pa je povpraševanje vedno bolj naraščalo, sem se odločila, da recepture prenesem v laboratorij. Poiskala sem usposobljeno ekipo, ki mi je lahko zagotovila kakovostne izdelke, mazila pa obogatila z aktivnimi sestavinami in naravnimi vlažilnimi sredstvi. Tako so nastali unikatni balmi, za katerimi stoji ekipa strokovnjakov. Od naravnega balma za male ritke in vse do terapevtske linije za otroke in odrasle. Pomembno vodilo pri pripravi je, da so sestavine neoporečne, ne vsebujejo sintetičnih sestavin in v nobenem pogledu ne ogrožajo človeka, narave in živali. Delati nekaj s srcem in ljubeznijo je nekaj najlepšega. Da pričaraš nasmeh na obrazu otroka in mame, pa najlepše plačilo in potrditev, da delaš dobro. Verjela sem v moč narave in v svojo osebno moč. In zgodilo se je – pišem svojo zgodbo. 
Želim si, da izdelki SkinFairytale v vaš dom prinesejo čarovnijo."

Pet glasovalcev bo prejelo kremo za sončenje SkinFairytale.
Pet glasovalcev bo prejelo kremo za sončenje SkinFairytale.

Predlagani plesalci in plesalke so: Nuša Lajh, Živa Horvat, Matic Bizjak, Nace Fojkar, Brina Strojan Rot, David Kamničar, Kim Germ, Lana Apotekar in Katja Vidmar. Zmagovalec oziroma zmagovalka bo prejel/-a dve kremi za sončenje SkinFairytale in Protect Balm, ki nudi zaščito dlanem in obrazu pred zunanjimi vplivi (mraz, veter itd.).

Zmagovalec/zmagovalka prejme dve kremi za sončenje in protect Balm SkinFairytale ...
Zmagovalec/zmagovalka prejme dve kremi za sončenje in protect Balm SkinFairytale ...

Nagradili pa bomo tudi drugouvrščenega oziroma drugouvrščeno, in sicer z dvema kremama za sončenje SkinFairytale. Glasujete lahko do ponedeljka, 12. avgusta, do 18.00!

... drugouvrščeni/drugouvrščena pa dve kremi za sončenje SkinFairytale.
... drugouvrščeni/drugouvrščena pa dve kremi za sončenje SkinFairytale.

Srečne izžrebanke prejšnjega glasovanja, ki so si priplesale indijske natikače Kamena duga iz Zagreba, pa so: Katarina Jilek, Mija Jeršič, Neža Brkopec in Andreja Podlogar. Zmagovalka oziroma najbolj vroča julijska plesalka pa je Lara Šlibar, državna prvakinja v jazz solo članice iz PK Bolero, ki bo poleg natikačev prejela še pareo in zapestnico.

Lara Šlibar je zmagovalka glasovanja. Čestitke! (Foto: Erazem Gliha)
Lara Šlibar je zmagovalka glasovanja. Čestitke! (Foto: Erazem Gliha)

Na drugo mesto pa se je uvrstila Paulina Horvat, ki je s soplesalcem Miho Češnovarjem poleg naslova državne prvakinje med starejšimi mladinci dosegla še uspeh kariere in zmagala na svetovnem pokalu v rokenrolu v Sočiju. Prejela bo natikače in šal Kamena duga. Čestitamo zmagovalki, drugouvrščeni in vsem prejemnikom nagrad, ki jih bodo prejeli s priporočeno pošiljko v desetih dneh od objave na našem portalu na naslove, ki so jih napisali ob glasovanju.

Paulina Horvat pa se je uvrstila na drugo mesto. In tudi njej čestitke!
Paulina Horvat pa se je uvrstila na drugo mesto. In tudi njej čestitke!

40%
Katja Vidmar

s svojimi predstavami Življenje je vrednota, Projekt X, Naš svet je drugačen vpliva, da ljudje gledamo na svet in ples res z drugačnimi očmi

Glasuj >
35%
Matic Bizjak

je prepričal sodnike na državnem prvenstvu v modernih tekmovalnih plesih in zmagal v kategoriji modern solo člani (foto: Klemen Gliha)

Glasuj >
17%
Lana Apotekar

je pometla s konkurenco v članski kategoriji in postala hiphop solo državna prvakinja pod mentorskim vodstvom Tjaše Leban (foto: Klemen Gliha)

Glasuj >
3%
Živa Horvat

je državna prvakinja v kategoriji disco med članicami solo (foto: Klemen Gliha)

Glasuj >
2%
David Kamničar

je avtorski solo Orel skreiral z mentorico Sabino Schwenner in prepričal gledalce na produkciji studia Intakt (foto: Jure Kravanja)

Glasuj >
1%
Nuša Lajh

se je zavihtela na prvo mesto v državi v kategoriji disco solo med mladinkami (foto: Klemen Gliha)

Glasuj >
0%
Kim Germ

je v iskrenem intervjuju za naš portal spregovorila o travmah, ki so vplivale na njen plesni in osebnostni razvoj (foto: Aleksandar Domirtica)

Glasuj >
0%
Nace Fojkar

prihaja iz Qulenima Kranj in je navdušil na produkciji Intakta z avtorskim plesom Ozvezdje EC@N, ki je nastal ob mentorskem vodenju Saše Lončar (foto: Jure Kravanja)

Glasuj >
0%
Brina Strojan Rot

je devetletna plesna ustvarjalka, ki je z mentorico Natašo Tovirac na oder Plesnega studia Intakt postavila svoj veliki in sprašujoči Zakaj? (foto: Jure Kravanja)

Glasuj >
Preberi članek
Preberi članek
CCN Ballet de Lorraine in stoletje Mercea Cunninghama
Ob gostovanju Baleta iz Lorene in velikega mojstra sodobnega plesa
Prihaja Državno Maroltovo srečanje najboljših odraslih folklornih skupin!
V soboto, 26. oktobra 2019, se bodo na Državnem Maroltovem srečanju 2019 pomerile najbolj ...
Preberi članek
Preberi članek
Pripleši si nagrado
Preberi članek
Oktober 2019
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Magnetista. Prevzemite nadzor nad igro privlačnosti!
Oriflame je k svoji paleti dišav dodal še eno parfumsko vodo, ki dokazano privlači
Zajtrk v postelji z ovsenimi palačinkami
Brez napora v nov dan z mojim receptom
Preberi članek
Preberi članek