Glasovanje poteka od 21.11.2017 00:03 do 11.12.2017 18:06

Najbolj top plesni ustvarjalec / ustvarjalka

Vabljeni k novemu glasovanju, v katerem si boste štirje srečneži oziroma srečnice lahko priplesali izdelke podjetja Top nega. Seveda če boste klikali za svojega najbolj top plesnega ustvarjalca oziroma ustvarjalko.
Štiri nagrade za glasovalce in ...
Štiri nagrade za glasovalce in ...

Predlagni so: Jernej Iljaš & Mitja Gajski, Vladislav Kolesnikov & Naja Dolenc, Antoneta Turk, Nataša Jelič, Petar Đorčevski, Asami Nakashima, Ljiljana Keča, Lea Kern, Kjara Starič in Mitja Obed. Plesni ustvarjalec oziroma ustvarjalka, ki bo dobil/-a največ vaših glasov, bo prejel/-a paket z izdelki podjetja Top nega. Glasujete lahko do ponedeljka, 11. 12., do 18.00!
... paket nagrad za zmagovalko oziroma zmagovalca
... paket nagrad za zmagovalko oziroma zmagovalca

Poglejmo, katerih pet srečnic si je priplesalo Zabojček Zdravja naravovarstvene organizacije Permakulturni Inštitut Maribor, ki pod svojo znamko Zabojček Zdravja trži izdelke, ki jih pridela na svojem učno demonstracijskem centru. Gre za prikaz trajnostne prakse, s katero se lahko pridela izdelke brez prekopavanja, škropljenja, umetnih gnojil in monokultur. Vse to bodo lahko preverile: Katarina Dobra, Damjana Ducman, Tina Kreslin, Bogdana Roštan in Adriana Kovačič. Za najbolj novembrsko plesno ustvarjalko pa ste izbrali kar dve, par v sestavi Lana Smolnikar in Klara Senica iz PK Miki, ki sta evropski prvakinji v šov plesih ženski pari; Lana  je postala še evropska prvakinja v šov plesu. Prejeli bosta velik Zabojček Zdravja.
Čestitamo nagrajenkama in vsem prejemnicam nagrad, ki bodo le-te prejele po predhodnem dogovoru o prevzemu preko elektronske pošte v desetih dneh od objave.
Lana Smolnikar in Klara Senica sta zmagovalki glasovanja. Čestitke in mnogo užitkov ob Zabojčku Zdravja.
Lana Smolnikar in Klara Senica sta zmagovalki glasovanja. Čestitke in mnogo užitkov ob Zabojčku Zdravja.
26%
Antoneta Turk
je mlada balerina, ki je uspešno opravila avdicijo za madžarsko baletno akademijo in se z letošnjo sezono preselila v Budimpešto
Glasuj >
18%
Naja Dolenc & Vladislav Kolesnikov
sta postala svetovna prvaka v kombinaciji v kategoriji do 21 let, in to pred domačim občinstvom (foto: Marko Mesec)
Glasuj >
17%
Jernej Iljaš in Mitja Gajski
iz KUD Oton Župančič Artiče sta zmagovalca 4. tekmovanja parov v ljudskih plesih s točko Ko lutke oživijo (foto: Veronika Mikolič)
Glasuj >
8%
Petar Đorčevski
je prejemnik nagrade Lydie Wisiakove za umetniško različni interpretaciji vlog, Viktorja Kumarovskega v baletu Doktor Živago in Tybalta v baletu Romeo in Julija, v produkciji Baleta SNG Ljubljana (foto: Darja Štravs Tisu)
Glasuj >
8%
Kjara Starič Wurst
je skreirala super duet za plesalca Dorona Perka in Magdaly Segale, ki je bil predstavljen na festivalu Dance Gallery v New Yorku
Glasuj >
6%
Nataša Jelić
je prevajalka, zaradi katere smo dobili odlično avtobiografijo Jaz, Maja Plisecka, ki je izšla pri založbi Modrijan v slovenskem jeziku
Glasuj >
6%
Lea Kern
je s svojo ekipo plesalcev ena redkih, ki ji je uspelo prepričati večjo blagovno znamko za konstantno plesno predstavitev svojih izdelkov (foto: Deichmann)
Glasuj >
4%
Ljiljana Keča
je prejemnica nagrade Lydie Wisiakove za svoj vseživljenjski doprinos slovenski baletni umetnosti (foto: freeimages)
Glasuj >
3%
Asami Nakashima
je prejemnica nagrade Lydie Wisiakove, ki jo podeljuje DBUS, in sicer za umetniško premišljeni in karakterno različni interpretaciji vlog Gulnare in Medore v baletu Gusar, v produkciji Baleta SNG Maribor (foto: Tiberiu Marta)
Glasuj >
3%
Mitja Obed
je z Mario Keck in Petro Onderufovo ustvaril komorno glasbeno-plesno obliko Upogib, navdahnjeno z optimizmom (foto: Milena Rupar)
Glasuj >
Preberi članek
Preberi članek
Miloš Isailović. Na oder Cankarjevega doma prihajam miren in spokojen
Pogovor s plesalcem naslovne vloge v baletu Edwarda Cluga Peer Gynt
Katja Dance Company. Najdražji plesni čeveljci za Martino Smodiš!
V izredno čast nam je, da smo se ustvarjalci in plesalci, zbrani pod okriljem Katja Dance ...
Preberi članek
Preberi članek
Pripleši si nagrado
Preberi članek
Januar 2019
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Feet Up. Lahkih nog naokrog tudi pozimi
Z Oriflamovimi izdelki bodo vaše noge lahkotnejše in privlačnejše
Vroča veganska čokolada
Enostavna vroča pijača brez sladkorja za mrzle dni
Preberi članek
Preberi članek