Glasovanje poteka od 19.09.2017 00:03 do 09.10.2017 18:00

Najbolj prikupen plesno-zasebni par, drugi del

Prav presenečena sem bila, ko sem pripravljala prvo glasovanje za najbolj prikupen plesno-zasebni par, saj je bil seznam zelo, zelo dolg. Zato sem se odločila za nadaljevanje. Zato vas vabim, da tudi tokrat glasujete za najbolj prikupen plesno-zasebni par, s čimer si boste štirje srečneži oz. srečnice priplesali atraktiven kos nakita Kamena duga. Predlagani so: Jurij & Jagoda Batagelj, Gaj Žmavc & Tetiana Svetlična, Gordana Grandošek Whiddon & Trent Whiddon, Marko Stamenkovič & Tjaša Žibret, Anže Zalar & Kristina Zarič, Ana Jurenec & Miljan Nojič, Janja Lesar & Krištof Hulboj, Demetrius King & Blaga Rumenova, Domen Krapež & Nataša Karabej, Miša Cigoj & Svetlana Uštigova Cigoj, Klemen Prašnikar & Aleksandra Averkijeva in Damir Halužan & Anna Mashchyts.
Atraktivni nakit Kamena duga za štiri srečne glasovalce in ...
Atraktivni nakit Kamena duga za štiri srečne glasovalce in ...

Zmagovalni par bo prejel komplet, zapestnico za moškega in ogrlico za žensko, zagrebškega podjetja, ki ustvarja atraktiven nakit Kamena duga. Glasujete lahko do ponedeljka, 9. oktobra, do 18.00.
... nagrada za zmagovalni par.
... nagrada za zmagovalni par.

Štirje srečneži oz. srečnice, ki so si priplesali atraktiven kos nakita Kamena duga, so: Romana Šarec, Lidija Kajin, Nika Ferjan in Tina Potokar Drobež. Najbolj prikupen plesno-zasebni par prejšnjega glasovanja pa je Milana Chekanova in Jure Bergant, ki si je priplesal ogrlico in zapestnico Kamena Duga. Čestitamo nagrajencema in vsem prejemnikom nagrad, ki bodo le-te prejeli po pošti v roku deset dni od objave.
Jure Bergant in Milana Chekanova sta zmagovalca aktualnega glasovanja. Čestitamo!
Jure Bergant in Milana Chekanova sta zmagovalca aktualnega glasovanja. Čestitamo!
35%
Damir Halužan & Anna Mashchyts
plesalca latina plesne zveze WDC živita drug za drugega in za ples; poroke še ni na vidiku, mi navijamo tudi zaradi Anninega priimka, ki je 'ubijalski'
Glasuj >
19%
Jurij & Jagoda Batagelj
sta bila skupaj na tekmovalnem parketu, se zaljubila in plešeta skozi življenje še danes; nazadnje v predstavi Dance Amore (foto: Tomaž Lanišek)
Glasuj >
14%
Miljan Nojič & Ana Jurenec
sta dolgo plesala vsak s svojim partnerjem, iskrica je preskočila, ko sta zaplesala skupaj, ne več tekmovalno, zdaj poučujeta gibanje 'beyond movement' v studiu Eviana (foto: Branka Timpran)
Glasuj >
8%
Klemen Prašnikar & Aleksandra Averkijeva
veljata za enega najlepših plesno-zasebnih parov latinskoameriških plesov, ki posega po visokih uvrstitvah na tekmah plesne zveze DWC
Glasuj >
5%
Janja Lesar & Kristof Hulboy
živita na Poljskem od plesa in za ples; nedavno sta z nastopom v predstavi Dance Amore zaplesala nepozabni tango in dokazala, da je njuna ljubezen še vedno zelo strastna (foto: Tomaž Lanišek)
Glasuj >
5%
Gaj Žmavc & Tetiana Svetlična
sta zaljubljenca mariborskega baletnega ansambla, ki sta nastopila kot duet v baletu Favn koreografa Edwarda Cluga (foto: Tiberiu Marta)
Glasuj >
4%
Domen Krapež & Nataša Karabej
sta slovensko-nemška zaljubljenca, profesionalca v standardnih plesih; par sicer pleše za Nemčijo
Glasuj >
4%
Gordana Grandošek Whiddon & Trent Whiddon
slovensko-avstralska naveza, par, ki živi v Mariboru, a od tam z lahkoto dosegata mednarodne plesne odre, tudi s predstavo Le Hotel (foto: Marko Pigac)
Glasuj >
4%
Demetrius King & Blaga Rumenova
sta se zaljubila v baletni dvorani mariborskega baleta; Novozelandec od letos ne pleše več, Blaga pa je uspešno štartala novo sezono
Glasuj >
2%
Kristina Zarić & Anže Zalar
se družita na plesnem parketu Plesne šole Urška Kranj; sta zaljubljena v ples in drug v drugega
Glasuj >
2%
Miša Cigoj & Svetlana Uštigova Cigoj
združujeta ples v vseh njegovih zvrsteh; Svetlana je s svojim karakterjem umirila Mišo, ki poleg plesa prisega na družino in nasad z olivami
Glasuj >
1%
Marko Stamenkovič & Tjaša Žibret
modernista, hiphoperja, gibalca, ki sta se odločila za plesno in zasebno življenje v Londonu
Glasuj >
Preberi članek
Preberi članek
Zvezde plešejo sedmič. Izpadli Dejan Krajnc je pokazal lep napredek.
Sedem plesnih parov, ljubezenska tematika in vrnitev k standardnim in latinskoameriškim plesom je zaznamovalo sedmo epizodo
Andreja Brozović ne preboli Wernerjevega izpada iz šova. Glodavci, na delo!
Kaj je karizma? Samo plesat greš za ZABAVO, nikogar nisi okradel, prizadel ... pa ...
Preberi članek
Preberi članek
Pripleši si nagrado
Preberi članek
April 2018
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Nepremagljiva in neustavljiva Rebeka Dremelj ve, kaj si želijo sodobne ženske. Parfum Št. 3!
Na tržišču je že tretja dišava nekdanje misice in pevke. Vonji breskev, nežnega jasmina, sandalovine ... – zadetek v polno!
Odlična veganska torta s kokosovo glazuro
Pisana kulinarika je ponovno v akciji!
Preberi članek
Preberi članek