Glasovanje poteka od 6.06.2017 00:04 do 26.06.2017 18:00

Najbolj junijski plesni ustvarjalec / ustvarjalka

V aktualnem glasovanju vam podjetje Top nega podarja pet izdelkov, ki vam bodo prišli prav v tem poletnem obdobju. Skrb za kožo in lase je v vročini še kako pomembna, zato sem prepričana, da lahko združite prijetno s koristnim. Klik na predlagane plesne ustvarjalke ali ustvarjalce bo petim srečnežem prinesel enega od teh izdelkov: šampon za lase, hladilni balzam, hladilni gel, gel za prhanje in balzam za lase.
Nagrade za glasovalce in ...
Nagrade za glasovalce in ...

Tokrat lahko klikate za: Katjo Vidmar, Ajdo Šarman & Danielo Preskar & Najo Podbrežnik & Nežo Čuvan, Tiana Čehiča, Marto Stemberger, Edwarda Cluga, Klemna Prašnikarja & Aleksandro Averkijevo, Tadejo Pavlič, Martino Plohl ter Domna Krapeža & Natašo Karabej. Zmagovalec oziroma zmagovalka bo prejel/-a komplet za nego nohtov, gel za tuširanje, osvežujoči gel in hladilni balzam. Glasujete lahko do ponedeljka, 26 junija, do 18.00.
... nagrada za zmagovalko / zmagovalca
... nagrada za zmagovalko / zmagovalca

Poglejmo, kateri so prejemniki nagrad prejšnjega glasovanja. Majico in blok samostojne visokošolske izobraževalne ustanove Alma Mater Europaea – ECM, pod njenim okriljem deluje tudi Akademija za ples, ki je prva ustanova v Sloveniji, ki ponuja veljavno prvostopenjsko bolonjsko izobrazbo na področjih sodobnega, džez plesa, standardnih in latinskoameriških plesov ter družabnega plesa, prejmejo: Ivo Likar, Barbara Vrh, Liza Petrnel, Rok Škrlep in Neli Crnkovič. Zmagovalka po vašem izboru in najbolj Alma Mater Europaea baletna ustvarjalka pa je Sabina Pajmon, ki nas je vse prepričala na letnem koncertu KGB Ljubljana v koreografski suiti Imaginarium Kjare Starič Wurst. Prejela bo športni pulover s kapuco, USM-ključ in blok Alma Mater Europaea. Čestitamo vsem prejemnikom nagrad in zmagovalki. Vsi bodo prejeli nagrado po pošti na naslov, ki so ga dopisali ob glasovanju.
Sabina Pajmon v suiti Imaginarium Kjare Starič Wurst, s čimer si je priplesala zmago v našem glasovanju. Čestitke!
Sabina Pajmon v suiti Imaginarium Kjare Starič Wurst, s čimer si je priplesala zmago v našem glasovanju. Čestitke!
35%
Martina Plohl
je za finale šova Zvezde plešejo soplesalcu Denisu Porčiču ustvarila 'modern' koreografijo, ki se je ne bi branili niti slovenski sodobni plesalci (foto: POP TV)
Glasuj >
29%
Katja Vidmar
je avtorica odlične plesne predstave Življenje je vrednota, s katero je spomnila, da je vsak trenutek, ki ga živimo, dragocen; predstava je doživela in še bo mnogo ponovitev!
Glasuj >
29%
Ajda Šarman & Daniela Preskar & Naja Podbrežnik & Neža Čuvan
so na tekmovanju DanceStars v Poreču s točko The dream v koreografiji Andreje Šraj v kategoriji Contemporary / modern zasedle 2. mesto (starost senior)
Glasuj >
2%
Tian Čehić
je sokoreograf predstave Življenje je vrednota, v kateri je tudi plesal. Z nastopom je osupnil navzoče in dokazal, da se razvija v odličnega plesalca in koreografa.
Glasuj >
1%
Tadeja Pavlič
je pevca Dejana Vunjaka 'priplesala' do zmage v šovu Zvezde plešejo, in dokazala, da je odlična pedagoginja (foto: POP TV)
Glasuj >
1%
Klemen Prašnikar & Aleksandra Averkijeva
sta za eno mesto zgrešila osvojitev naslova najboljšega plesalca Blackpoola v kategoriji članov v latinskoameriških plesih; drugo mesto je seveda tudi velik uspeh (foto: FB)
Glasuj >
1%
Edward Clug
je bil nominiran za nagrado Benois de la Danse za Posvetitev pomladi (Ballet Zürich) in Handman (NDT 2) v kategoriji najboljši koreograf; zmagala je Kanadčanka Crystal Pite (Opera in balet Pariz) (foto: Tiberiu Marta)
Glasuj >
0%
Domen Krapež & Nataša Karabej
sta na slovitem tekmovanju v Blackpoolu med profesionalci v standardnih plesih zasedla odlično tretje mesto (foto: FB)
Glasuj >
0%
Marta Stemberger
prihaja iz New Yorka in nas bo spoznala z evritmijo, umetnostjo skladnega in zavestnega gibanja, ko najdemo ravnovesje med duševnimi, duhovnimi in telesnimi danostmi našega obstoja (foto: Philip A. Smith)
Glasuj >
Preberi članek
Preberi članek
V Mariboru se je zgodil Broadway! Dobesedno!
Predstava oziroma muzikal Titanik navdušil vse
Katja Dance Company s predstavo Življenje je vrednota v dvorani Vatroslav Lisinski!
Pa se je zgodilo! Ekipa Katja Dance Company se je 16. maja s svojo dobrodelno multimedijsko ...
Preberi članek
Preberi članek
Pripleši si nagrado
Preberi članek
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
The One Colour Obsession. Najintenzivnejša šminka doslej. Bodite drzne, izstopite iz množice!
Z Oriflamovo šminko bodo vaše ustnice opaznejše, zapeljivo mehke in gladke
Prihaja Tereza’s Choice!
S slovenskim podjetjem Organa smo pripravili popolnoma vegansko linijo izdelkov!
Preberi članek
Preberi članek