Glasovanje poteka od 21.02.2017 00:03 do 13.03.2017 18:00

Naj LacMar plesalec / plesalka

V glasovanju za LacMar plesalca oziroma plesalko si boste lahko priplesali izdelek iz kobiljega mleka. Podjetje LacMar podarja šestim glasovalcem  enega od naravnih izdelkov šampon, milo ali kremo za obraz. Vsi izdelki so slovenskega porekla. Kozmetika je 100-odstotno naravna, izdelana ročno, brez umetnih arom ali barvil in ni testirana na živalih. Blagodejni učinki kobiljega mleka na kožo so znani že iz časov mogočnih Egipčanov, ko se je v mleku kopala Kleopatra. Kozmetični izdelki z visoko vsebnostjo kobiljega mleka se priporočajo za nego občutljive kože, nagnjene k dermatitisu, vnetjem (akne) in alergijam. Na podlagi uporabe in testov kozmetike so potrjeni naslednji pozitivni učinki: večja elastičnost in vlažnost kože, okrepitev srednje plasti kože (dermis) ter zmanjšana vidnost kožnih madežev in brazgotin. Podjetje LacMar je edini obrat, ki je odobren in nadziran s strani Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin, ki odkupuje kobilje mleko od maloštevilnih registriranih obratov.
Nagrada za glasovalce in ...
Nagrada za glasovalce in ...

Predlagani plesalci in plesalke so: Žan Alimanovič, Miha Florjanc Lukan, Živa Steiner, Neja Hrastar, Jan Trninič, Gita Šaravanja, Nuška Gujt, Maryia Kavaliova in Staša Tušar. Zmagovalec ali zmagovalka pa bo prejel/-a vse tri izdelke. Glasujete lahko do ponedeljka, 13. marca, do 18.00.
... nagrada za zmagovalko oziroma zmagovalca.
... nagrada za zmagovalko oziroma zmagovalca.

Poglejmo srečne prejemnike prejšnjega glasovanja, ki bodo prejeli skodelico Gran Cereale in paket testenin Barilla: Stanka Binder, Maruša Jazbec Colja, Simona Mezek, Kajall Benet in Helena Golobič. Zmago za naj obleko državnega prvenstva pa ste namenili Lauri Walter, ki je na državnem prvenstvu v standardu blestela v vijolični obleki nekdanje lastnice, plesalke Tare Bohak. Laura bo prejela skodelico Gran Cereale in dva paketa testenin Barilla. Čestitamo vsem izžrebanim in zmagovalki. Nagrade boste prejeli po pošti na naslove, ki ste jih dopisali ob glasovanju.
Laura Walter s soplesalcem Brinom Hladetom na letošnjem državnem prvenstvu v standardnih plesih, kjer sta postala državna prvaka med mladinci. Čestitamo Lauri za zmago v našem glasovanju. (Foto: Jernej Rihar)
Laura Walter s soplesalcem Brinom Hladetom na letošnjem državnem prvenstvu v standardnih plesih, kjer sta postala državna prvaka med mladinci. Čestitamo Lauri za zmago v našem glasovanju. (Foto: Jernej Rihar)
58%
Miha Florjanc Lukan
si je kot edini zmagovalec v svoji skupini in s priplesanimi 73 točkami na predizboru v Kranju zagotovil vstopnico za finale mednarodnega tekmovanja DWC v Nemčiji (foto: Foto Lidija)
Glasuj >
34%
Nuška Gujt
je bila najmlajša tekmovalka 13. tekmovanja mladih baletnih plesalcev in v najmlajši kategoriji prejela drugo nagrado ter zlato plaketo (foto: Dušan Gajšek)
Glasuj >
4%
Živa Steiner
si je s svojim nastopom priplesala finale tekmovanja DWC, v svojem solističnem plesu Crossroads v skupini KSM je navdušila s plesno zrelostjo in čutnostjo (foto: Foto Lidija)
Glasuj >
3%
Neja Hrastar
je na 13. tekmovanju mladih baletnih plesalcev prejela srebrno plaketo in drugo nagrado; še posebej pa je navdušila z moderno koreografijo Odsev Mojce Ussar (foto: Tiberiu Marta)
Glasuj >
0%
Jan Trninič
je absolutni zmagovalec 13. tekmovanja mladih baletnih plesalcev, saj si je za svoje nastope priplesal maksimalno število točk, in sicer 100 (foto: Tiberiu Marta)
Glasuj >
0%
Staša Tušar
je bronasta nagrajenka ter prejemnica priznanja za izvirno koreografijo in najboljšo izvedbo sodobne koreografije na 13. tekmovanju mladih baletnih plesalcev (foto: Tiberiu Marta)
Glasuj >
0%
Gita Šaravanja
si je med plesalkami na 13. tekmovanju mladih baletnih plesalcev prislužila najvišje število točk, kar 99 od 100, in prejela zlato plaketo ter prvo nagrado (foto: Tiberiu Marta)
Glasuj >
0%
Maryia Kavaliova
oziroma Maša, kot jo kličejo, je zmagovalka kategorije II. b na 13. tekmovanju mladih baletnih plesalcev ter s svojo eleganco prejemnica zlate plakete in prve nagrade (foto: Tiberiu Marta)
Glasuj >
0%
Žan Alimanovič
je prejemnik zlate plakete in prve nagrade na 13. tekmovanju mladih baletnih plesalcev; do sto točk mu je manjkala le ena točka (foto: Tiberiu Marta)
Glasuj >
Preberi članek
Preberi članek
Igra in igra. Igriva in pristna kompozicijska izvedba odličnih plesalcev Arnie Zane Company
Sloviti koreograf Bill T. Jones po dvajsetih letih spet v Ljubljani. S sodobnim plesnim večerom navdušil v cankarju.
Jernej Bizjak. Poleg plesanja predstavlja networking nove izzive in izkušnje.
Minuli vikend sem se udeležil 21. mednarodnega plesnega tekmovanja International Solo Dance Theatre Festival v Stuttgartu. Na festivalu sem se predstavil ...
Preberi članek
Preberi članek
Pripleši si nagrado
Preberi članek
Marec 2017
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Bruce Springsteen. Kako mu uspeva? Geni, naravni talent, želja po slavi, ljubezni, seksu ...?
Pri založbi Učila International je izšla težko pričakovana avtobiografija kultnega newjerseyjskega rokerja v slovenskem jeziku
V nedeljo vas peljem v čarobno Wanako
Na meniju bodo zdrave solatke in skok s padalom
Preberi članek
Preberi članek