Glasovanje poteka od 10.01.2017 00:01 do 30.01.2017 18:00

Naj januarski plesni ustvarjalec / ustvarjalka

Aktualno glasovanje vam prinaša praktično nagrado, dobrodošlo v teh zimskih dneh; pet srečnežev si bo lahko priplesalo dereze, ki jih podarja Zavarovalnica Triglav.
Glasovalce čakajo praktične dereze ...
Glasovalce čakajo praktične dereze ...

Seveda če boste glasovali za naslednje plesne predloge oziroma ustvarjalce in ustvarjalke: Lan Dan Kerštanj, Tea Bajc, Urša Skubic, April Veselko, skupina ŠvarcTanc, Jan Ravnik, Aleksandar Trenevski in Antoneta Turk. Zmagovalec oziroma zmagovalka bo prejel/-a dereze, športno majico in naglavno lučko, ki jih podarja Zavarovalnica Triglav. Glasujete lahko do ponedeljka, 30. januarja, do 18.00.
... zmagovalca pa poleg derez še majica in naglavna lučka.
... zmagovalca pa poleg derez še majica in naglavna lučka.

Zdaj pa poglejmo pet srečnih nagrajencev minulega žrebanja, ki bodo prejeli nagrado Parade plesa, in sicer atraktivno sponko, ki sta jo izdelali Dragica Herga in njena Pegasta mavrica. To so: Mojca Štefanič, Urša Cvahte, Janja Novosel, Katarina J. Barbin in Mateja Rafolt.
Lana Klemen & Petar Đorčevski & Urban Marolt & Ana Zajc
Lana Klemen & Petar Đorčevski & Urban Marolt & Ana Zajc

In kdo so veliki plesni zmagovalci minulega leta. Za naj plesalko ste izbrali Lano Klemen iz Plesnega kluba Kazina, ki je postala tretjič svetovna prvakinja v šov plesu v kategoriji otrok, za naj plesalca baletnega solista ljubljanskega baleta Petra Đorčevskega, ki je v dramskem baletu Dr. Živago Jirija Bubenička pristno izpostavil moški šarm ter 'sex-apeal' Viktorja Komarovskega, kvartopirca in osvajalca ženskih src, za naj par Urbana Marolta in Ano Zajc iz Plesno športnega društva Artifex, ki sta aktualna evropska podprvaka in četrta na svetu med hip-hop mladinskimi pari.
Tina Dobaj & Matevž Česen & Jernej Bizjak
Tina Dobaj & Matevž Česen & Jernej Bizjak

Naj koreografinja je Tina Dobaj, ki je v svoji najnovejši koreografski postavitvi Silhueta obudila gibljivi senčni svet silhuet, ki se razigra v svetlobnih poslikavah njenih plesnih oblik na stenah Minoritske cerkve v Mariboru. Naj predstava/koreografija je Story through my eyes koreografa Matevža Česna, ki je povzročila naježeno kožo in pustila solze v očeh tako sodnikom kot gledalcem, plesalci pa so si priplesali naslov svetovnih podprvakov v šov plesu. Naj ustvarjalec v tujini je Jernej Bizjak, svoje dni plesalec in koreograf Kazine, danes dejaven na mednarodni plesni sceni, lociran na Danskem, s prvencem V objemu sprožilca ali pot do točke nič pa je s plesom odlično predstavil novodobna depresivna stanja.
Miha Češnovar & Paulina Horvat Zeilhofer & Na vseh štirih & Briljantina teens
Miha Češnovar & Paulina Horvat Zeilhofer & Na vseh štirih & Briljantina teens

Naj bodoči plesni zvezdi sta postala Miha Češnovar in Paulina Horvat Zeilhofer, državna prvaka med mlajšimi mladinci, ki sta osvojila naslov pokalnega zmagovalca za leto 2016 in bila deveta na tekmi za svetovni pokal. Naj plesni dogodek je predstava Na vseh štirih Plesne izbe Maribor v koreografiji Dalande Diallo, ki predstavlja inovativni plesno-glasbeni dogodek ob ozvočeni leseni mizi s šestimi uglašenimi stoli. Naj skupina pa je Briljantina teens, ki je znova osvojila naslov svetovnih prvakov v rokenrolu na prvenstvu v Sočiju.
Vsi zmagovalci in zmagovalke prejmejo atraktiven kos nakita Parada plesa by Pegasta mavrica. Čestitamo nagrajencem in zmagovalcem, ki bodo nagrade prejeli po pošti na naslove, ki so jih dopisali ob glasovanju.
48%
Urša Skubic
je lani zasedla drugo mesto med hip-hop mladinkami na svetovnem prvenstvu, kar je odličen rezultat za skok med članice
Glasuj >
41%
Antoneta Turk
je suvereno nastopila na novoletni produkciji Konservatorija za glasbo in balet Maribor pod mentorstvom Galine Dmitrieve (foto: Tiberiu Marta)
Glasuj >
4%
Jan Ravnik
je po nadvse uspešnem koreografsko-plesnem letu znova 'spakiral' kovčke in se podal čez ocean v Los Angeles novim izzivom naproti
Glasuj >
3%
Lan Dan Kerštanj
je uspešno nastopil na slovitem dunajskem novoletnem koncertu v koreografiji Renata Zanelle (foto: Wiener Zeitung)
Glasuj >
2%
ŠvarcTanc
mlada flamenko skupina v sestavi: Judita Corn, Amadej Juranovič, Barbara Pirih, Jasna Premelč, Eva Prodan in Mojca Štefanič je navdušila z umetniškim prvencem ŠvarcTanc = ŠvarcTanc (foto: Drago Videmšek)
Glasuj >
1%
Tea Bajc
je bila pomembna in zlata rezerva letošnjega novoletnega dunajskega koncerta, kar je pomenilo, da je morala obvladati tri različne koreografije, da bi 'vskočila', če bi šlo kaj narobe
Glasuj >
1%
April Veselko
je izstopala v predstavi Magdalene Reiter Kamor ptice ne letijo v izvedbi Plesne izbe Maribor (foto: Saša Huzjak)
Glasuj >
1%
Aleksandar Trenevski
je uspešno nastopil na novoletni produkciji Konservatorija za glasbo in balet Maribor pod mentorskim vodstvom Helene Valerije Krieger (foto: Tiberiu Marta)
Glasuj >
Preberi članek
Preberi članek
Zimska plesna šola v Mariboru že triintridesetič!
Osveži in pridobi ostrino gibanja tudi v zimskem času!
Ana Pandur Predin. Firebird je križanec metala in flamenka!
Projekt Firebird je obstajal kot ideja že zadnjih nekaj let, in sicer se jo je spomnil moj mož Andrej Predin, ki me je nagovarjal, da naredim nekaj ...
Preberi članek
Preberi članek
Pripleši si nagrado
Preberi članek
Januar 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Zdravi in lepi poleti pa tudi pozimi. Z Oriflamom vedno!
V novem katalogu vas poleg številnih ugodnosti čaka tudi nekaj novih izdelkov
Veganski čokoladni mousse
Recept s petimi sestavinami, ki ga lahko pripravite v 15-ih minutah!
Preberi članek
Preberi članek