Glasovanje poteka od 8.05.2018 00:03 do 28.05.2018 18:00

Najbolj Deichmann plesni ustvarjalec & ustvarjalka & par

Pokrovitelj aktualnega glasovanja je podjetje Deichmann, v katerem kot veste obožujejo čevlje in vam nudijo kakovostno ter modno obutev po ugodnih cenah, ki jo lahko izbirate v 26 trgovinah po vsej Sloveniji. Če boste glasovali za najbolj Deichmann plesnega ustvarjalca/ustvarjalko/ par, si bo deset izžrebancev priplesalo privlačno nakupovalno torbo.

Desetim glasovalcem bomo podelili po eno nakupovalno torbo.
Desetim glasovalcem bomo podelili po eno nakupovalno torbo.

Predlagani plesni ustvarjalci in ustvarjalke pa so: Filip Štepec, Neja Veternik, Nika Sarajlija, Kaja Vajdetič, Bor & Andraž Prokofjev, Naja Podbrežnik, Jan Trninič & Assija Sultanova, Giorgia Vailati & Kenta Yamamoto, Hugo Mbeng, Barbara Nagode Ambrož, Franjo Kozar in Erik Bukovnik. Zmagovalec/zmagovalka/zmagovalca bodo prejeli dve nakupovalni torbi in dva bona v vrednosti po 15 evrov.
Zmagovalec bo prejel dve nakupovalni torbi in bona v vrednosti po 15 evrov.
Zmagovalec bo prejel dve nakupovalni torbi in bona v vrednosti po 15 evrov.

Tokrat pa bomo nagradili tudi drugouvrščenega plesalca, plesalko, par, ki bo prejel nakupovalno torbo in bon v vrednosti 15 evrov, za nakup po lastni izbiri seveda. Glasujete lahko do ponedeljka, 28. maja, do 18.00!
Drugouvrščeni pa bo prejel nakupovalno torbo in bon v vrednosti 15 evrov.
Drugouvrščeni pa bo prejel nakupovalno torbo in bon v vrednosti 15 evrov.

Poglejmo pet srečnih prejemnikov, ki so si priplesali privlačen kos nakita našega pokrovitelja, podjetja Kamena duga iz Zagreba. To so: Mojca Gorjanc, Mateja Košiček, Vida Šter, Barbara Vrh in Barbara Drobnič Santana. Za zmagovalko najbolj 'wau' obleke državnega prvenstva v latinu pa ste izglasovali Lauro Walter, ki je bila na plesišču zelo opazna; njene fluorescentne zelene obleke preprosto ni bilo možno spregledati. Laura bo prejela zapestnico, ogrlico in šal Kamena duga. Čestitamo zmagovalki in vsem srečnim prejemnikom nagrad, ki bodo te prejeli po pošti v enem tednu od objave.
Laura Walter je zmagovalka glasovanja za najbolj ´wau´ obleko. (Foto: Marko Mesec)
Laura Walter je zmagovalka glasovanja za najbolj ´wau´ obleko. (Foto: Marko Mesec)

43%
Jan Trninič & Assija Sultanova
sta z duetom iz predstave Radio and Juliet uspešno nastopila v gledališču Gastig v Münchnu
30%
Naja Podbrežnik
se ponaša s številnimi dobrimi uvrstitvami, kot so npr. 1. mesto med contemporary modern solo junior na Dance star Croatia, 2. mesto na Dance World Cup Balkan, srebrno priznanje na Opus 1 s Špelo Jezovšek
22%
Neja Veternik
je prejemnica nagrade generacijske komisije, treh predstavnikov srednješolske generacije in bona za Poletno plesno šolo za avtorski solo Črno zlato (foto: Jure Kravanja)
2%
Franjo Kozar
na fotografiji z ženo Ireno, je legenda slovenskega športnega plesa, ki letos praznuje 90. rojstni dan in 60 let dela na področju tekmovalnega plesa
1%
Andraž & Bor Prokofjev
sta prejela nagrado generacijske komisije na tekmovanju Opus 1 za razigrani duet Nadaljevanje objema (foto: Jure Kravanja)
1%
Barbara Nagode Ambrož
je s fotografom in snemalcem Maksom Dežmanom ustvarila dokumentarni film in knjigo Nazaj h koreninam
0%
Giorgia Vailati & Kenta Yamamoto
sta odlično odplesala duet legendarnega baleta Lok Pie in Pina Mlakarja tudi zato, ker sta zasebno par, prav tako, kot sta nekoč bila Mlakarjeva (foto: Darja Štravs Tisu)
0%
Erik Bukovnik
se s plesno ekipo prvič odpravlja na Evrovizijo in pričakuje vse in nič; mi mu želimo, da se naša predstavnica Lea Sirk uvrsti z njegovo pomočjo v finale
0%
Kaja Vajdetič
prejemnica pohvale za svojo miniaturno izpovednost Tok, ki gre in ne laže, ter prejemnica plakata za svoje desetletno udejstvovanje na Opusu 1 (foto: Jure Kravanja)
0%
Hugo Mbeng
je preprosto odličen plesalec ljubljanskega baleta, še posebej pa je opozoril nase v baletu Žica (foto: Darja Štravs Tisu)
0%
Filip Štepec
je prejemnik nagrade za najboljšo miniaturo skupine B na tekmovanju Opus 1 za svoj avtorski solo Samota se mi poda glede na odtenek kože (foto: Jure Kravanja)
0%
Nika Sarajlija
prihaja iz Hrvaške in je na Opusu prejela nagrado za najboljšo idejo za svojo miniaturo To be(at) like Velebit (foto: Jure Kravanja)
Preberi članek
Preberi članek
V Mariboru se je zgodil Broadway! Dobesedno!
Predstava oziroma muzikal Titanik navdušil vse
Katja Dance Company s predstavo Življenje je vrednota v dvorani Vatroslav Lisinski!
Pa se je zgodilo! Ekipa Katja Dance Company se je 16. maja s svojo dobrodelno multimedijsko ...
Preberi članek
Preberi članek
Pripleši si nagrado
Preberi članek
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
The One Colour Obsession. Najintenzivnejša šminka doslej. Bodite drzne, izstopite iz množice!
Z Oriflamovo šminko bodo vaše ustnice opaznejše, zapeljivo mehke in gladke
Prihaja Tereza’s Choice!
S slovenskim podjetjem Organa smo pripravili popolnoma vegansko linijo izdelkov!
Preberi članek
Preberi članek